Rachel Zoe gyereke az új Suri Cruise

A hollywoodi celebek kedvenc stylistja 39 évesen lett anya, kisfia még csak négy hónapos, de máris Suri Cruise utódjaként emlegetik. Skyler Morrison Berman annyiban már meg is előzte Cruisék lányát, hogy egyedi, névre szóló táskát kapott a Louis Vuittontól, emellett anyja természetesen csak úgy jelenik meg vele, ha öltözéke elég trendi, és illik az ő szettjéhez.

Ha Skyler lány lenne, biztos már most megkapta volna a designertáska mellett első magassarkúját is, mivel fiú, Zoénak be kell érnie egy különleges tervezői napszemüveggel, mely, valljuk be, elég groteszk a csecsemőn (képért katt ide).

Rachel Zoe stylist egyébként a világ egyik legjobban öltözött nőjének számít, ruhatára 1 millió fontot (300 millió forintot) ér, biztos, hogy gyereke ruháin sem fog spórolni, arról nem is beszélve, hogy a designerek szívesen ajándékoznak mind neki, mind Skylernek tervezői darabokat: az ajándék Louis Vuitton táska például 1.000 fontot (300 ezer forintot) ér, bár a kisgyerek biztos nem megy vele semmire.

A Louis Vuitton viszont örülhet, kapott némi reklámot az 1.000 fontért cserébe, Zoé ugyanis azonnal posztolta a Twitteren, milyen gáláns ajándékot kapott fia. „Vajon Skyler nem túl fiatal, hogy megkapja az első LV-jét? Odáig van az új táskáért! Teljesen! Szerintetek?” – írja Zoé, majd udvariasan meg is köszöni a holmit az LV-nek: „Hatalmas, stílusos köszönömöt küldök a Louis Vuitton US-nek Skyler csodálatos ajándékáért, amit négy hónapos születésnapjára kapott!:)”.

A stylsit nem csak az ajándékokra épít, ami fia stílusát illeti, celebéknél trendinek számító Bugaboo babakocsit is vett a gyereknek, mégpedig egy limitált szériás Missoni-mintásat, körülbelül 800 fontért (240 ezer forintért). Skylert is előszeretettel öltözteti az olasz márka ruháiba, még takarója is Missoni, Suri Cruise lassan sehol sincs a 30 milliós cipőkollekciójával.

Oszd meg másokkal is!
Mustra