Claudia Schiffer domina jelmezben kevésbé aszott

Nehéz megállapítani, hogy Claudia Schiffer azért néz ki sokkal normálisabban domina jelmezben, mint a vörös szőnyegen, mert végre rájárt a hűtőjére vagy egyszerűen előnyösen fotózták. Lehetséges persze, hogy fülébe jutott, amikor legutóbb irigykedés helyett inkább szánalmat keltett anorexia gyanús külsejével Cannes-ban. Ezt persze soha nem fogjuk megtudni, így inkább nézzük meg legújabb fotóit.

A kilencvenes évek szupersztárját Miles Aldridge fényképezte a német Vogue-nak. Az augusztusi számban a fotós a domina stílus mellett döntött, de szerencsére annak egy enyhébb változata mellett. Ostor és a szemellenző nem hiányozhatott, de azért a bokáját egy selymesnek tűnő kapocs borítja és a sétapálca és csipke kezeslábas is egy decensebb domina jelmezei inkább. A germán szépséget alulról fotózták így még magasabbnak tűnik, mint amilyen, és természetesen magas sarkú cipővel is segítettek a hölgyön. A negyvenegy éves, háromgyerekes modellt egy üres és kissé romos épületben kapták lencsevégre, amit az ostor, a bőrnaci és az elengedhetetlen fűző mellett a véresnek tűnő fal tesz még hangulatosabbá.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.