Lady Gaga-kalap párszáz forintból

A Sun leközölte, hogyan lehet könnyedén megcsinálni Lady Gaga egyik emblematikus kalapját, azt, amelyiknél az énekesnő feje a kalap karimáján keresztül lóg ki. A lap nagyvonalúan úgy kezelte a helyzetet, hogy mindenkinek van otthon fekete-fehér csíkos kalapja. Szerintünk a helyzet nem ennyire egyértelmű, úgyhogy első lépésként azt javasoljuk, ha nincs ilyen kalapjuk, akkor vegyenek egy széles karimájú szalmakalapot valamelyik száz forintos boltban. Nem lesz drága. Emellé kell még némi fekete és fehér festék.

Itt szükség lesz egy kis kézügyességre, hogy a köröket megfessük a kalapra. Ha készen vannak a körök, és még a kalap is egyben van, akkor jöhet az olló. A kalap karimájára, illetve a fejre rakható részének az aljára kell vágni egy kis ablakot. Olyan széleset, mint az arcunk, a hosszúsága pedig legyen nagyjából akkora, mint a szemöldökünk és az állunk közötti távolság. Készen is vagyunk, vegyük fel a szép fashion statementünket!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.