Menő vagy ciki, ha Steve Buscemi feszül a testen?

A Stylist megfigyelései szerint egy ijesztő trend harapódzott el: egyre több pólón vagy egyszerű ruhán tűnnek fel hírességek arcképei, és most nem a klasszikus rajongói darabokról van szó.

Ott van például a híresen furcsa arcú Steve Buscemi ruha, ami nem is olyan nagy meglepetés, hiszen a színész jellegzetes arca több embert is megihletett már. Ott volt például az a nagyszerű, vicces projekt, amiről mi is beszámoltunk, amikor sztároknak retusáltak gülü-jellegű Buscemi-szemeket.

Persze teljesen más kategória, ha valakinek a testén egy felnagyított portré feszül. A képen látható miniruhát egyébként James Lillis ausztrál tervező készítette, és 100 dollárba (kb. 20 ezer forintba) kerül. Ön szerint menő vagy ciki?

Menő! (3606) (3543) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.