Lady Gaga ősz hajjal üldögél egy kertben

Lady Gaga nehezen tudná letagadni olasz származását új fotósorozata után. Ősz hajjal és fekete csipkés melltartóban néz szomorúan a kamerába egy napsütötte kertben. A képeket elnézve az énekesnő tökéletes lenne az olasz mamma szerepére egy hatvanas évekbeli filmben.

Az Spex magazin borítója az őszbe csavarodott Lady Gagával
Az Spex magazin borítója az őszbe csavarodott Lady Gagával

Azért persze, ha vetünk egy pillantást a cipőjére, a fenti állítás már nem állja meg a helyét, legalábbis azt tanácsoljuk neki, ne ezzel a fényképpel pályázzon a szerepre.

Az I-D magazinban megjelent melankolikus sorozat
Az I-D magazinban megjelent melankolikus sorozat

Az óriási szemű Gaga műszempillákkal teszi még elfogódottabbá a tekintettét, miközben bőr bikiniben és szegecselt dzsekiben telefonálgat a földön fekve vagy éppen alvást imitál. A kertben, építkezésen, és múzeumban készült fotókat Wolfgang Tillmans német fotóművész készítette, és az énekesnő sokkal normálisabban néz ki rajtuk, mint a többi sorozaton szokott.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.