Claudia Schiffer aszottabb, mint valaha

Claudia Schiffer úgy látszik, kicsit ráparázott az öregedésre. Sokakkal ellentétben ő nem az arcát operáltatja szét, hanem soványsággal vigasztalódik, és közben aszottabbnál aszottabb külsőt vesz fel. A leginkább formás idomairól és hosszú X lábáról híres szupermodellt most már szinte fel sem lehet ismerni.

A háromgyerekes 40 éves modellt Cannesban kapták lencsevégre a vörös szőnyegen, és megdöbbentő soványsága miatt megint felkapták a bulvárlapok. Schiffer láthatóan büszke az alakjára, mert szinte teljesen átlátszó, csipkés Dolce & Gabbana ruhájában büszkén feszít. Azon kívül, hogy elveszítette szépséges formáit, az álla is kissé szögletes lett, a vállairól nem is beszélve. Nézze végig a galériánkat, és fejtse ki véleményét: húsosan vagy vékonyan jobb a szupermodell?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.