Menő vagy ciki: rajzfilmfigurák feszülnek a melleken

A Triumph Inspiration Award 2011 magyarországi döntőjén futottunk össze Gallusz Nikivel, aki kitűnt a tömegből összeállításával. Az énekesnő/színésznő, aki saját bevallása szerint nem rohan azonnal a ruhaboltokba, ha új szezon kezdődik, egy Minnie egeret ábrázoló pólóban tette tiszteletét az eseményen.

A Disney figura arca azonban nem csak elöl jelent meg, hanem sok apró egérfej díszítette Gallusz Niki pólójának hátrészét is. Nos, lehet, hogy állítása szerint nem követi a trendeket, de úgy tűnik, hogy most a pár csodálkozó tekintet ellenére is beletrafált, hiszen számos márka aktuális kínálatában vannak mesefigurás pólók: lásd például Zara és Bershka. És az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a fehérnemű-tervező verseny hazai zsűrijének egyik tagja, Léber Barbara is rajzfilmihletésű pólót viselt. Gallusz Niki egyébként a cukiságfaktorra ráerősített egy masnis karkötővel.

Menő! (5627) (4838) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.