Kate Winslet rövid platina szőke hajat vágatott

Melyik haj áll legjobban Kate Winsletnek?

  • Vöröses göndör 1847
  • Az új rövid platina szőke 1809
  • Egyenes hosszú szőke 850

A színésznő 1997-ben a Titanic-kal robbant be, amiben hosszú, vöröses göndör haja volt. Ezt szőke, egyenes hajra cserélte, de most a Vogue-nál meggyőzték, hogy ideje váltani, úgyhogy rikító szőke, rövid hajjal szerepel a magazin áprilisi címlapján.

A képet Mario Testino készítette, aki az utóbbi időben a V magazin számára fotózta Britney Spearst, és ő lőtte a D&G legfrissebb kampányfotóit is. A harmincöt éves Winslet, bár nem sok látszik belőle, Roland Mouret ruhában szerepel a képen.

kate

A színésznő egyébként rájött, hogy élvezi a szingli életet, mióta tavaly, hét év után elvált a férjétől, Sam Mendestől. „Nagyon felemelő átélni azokat a pillanatokat, amikor teljesen egyedül vagyok, főleg mert nem vagyok hozzászokva" – nyilatkozta a Vogue-nak.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.