Lady Gaga pucér seggel vigasztalja Párizst

Az énekesnő továbbra is villantásokkal vigasztalja rajongóit, mert többször el kellett halasztania párizsi koncertjeit, ugyanis éppen tüntetésre készültek a városban, vagy csapnivaló idő volt, és nem érkeztek meg időben a felszerelést szállító kamionok. Lady Gagát viszont, úgy tűnik, nem olyan fából faragták, hogy csendben visszavonuljon. Kedden úgy shoppingolt könnyed, nyári szerelésében, hogy a környezetében legtöbben vastag kabátokba bújtak.

"Ez lesz életetek legjobb éjszakája" – ígérte a rajongóknak, amikor kiderült, hogy a vasárnapi koncertet megtarthatja, és kedden pótolhatja másik koncertjét is. Aztán dámás ruhában, furcsa kivágással, megvillantotta mellközét, mikor vacsorázni indult, mindezt pedig kedden megfejelte egy pucérfenekes shoppingolással.

Párizs szívében található Bruce Field üzletből kijövet kapták le a fotósok Lady Gagát, aki a dermesztő hideg ellenére csak egy tangát, egy szakadt harisnyát és egy bőrkabátot viselt. Az év végéhez közeledve tehát kíméletlenül belehúzott az énekesnő, hogy a meztelenkedős mezőnyben is az élboly közelében végezzen.

Legújabb kombinációjával az emlékezetes húsdresszt, amit az MTV Video Music Awardson viselt, természetesen ezúttal sem tudta felülmúlni. Azt ugyanis a Time magazin szakemberei 2010 legnagyobb divatszenzációjának választották, és akkor sikere volt, hogy Halloween egyik keresett jelmeze lett, de apró vigasztalást nyújthat a sokat szenvedett francia rajongóknak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek