Harry Potter Hermionéja egészen rövidre vágatta a haját

A 20 éves Emma Watson brit színésznő magyar idő szerint csütörtök este posztolta Facebook-oldalára a képet, amin már új apródfrizurájával látható. „Kedves mindenki. Néhány napja levágattam a hajam. Csodálatos érzés. Imádom. Hosszú évek óta vágytam erre, ez a legfelszabadítóbb dolog, ami történhet. Remélem, tetszik nektek. Sok szeretettel, Emma” – írta az oldalán.

watts

Úgy tűnik, a rajongóknak tetszik az új haj, mert a képet már több mint négyezren lájkolták, és több mint háromezren kommentálták. Többnyire lelkendező, pozitív véleményeket kapott, a kommentelők a korai Twiggyhez és Mia Farrowhoz (a Rosemary gyermeke című filmben viselt hajához) hasonlították az újítást.

Önnek hogy tetszik az új Hermione?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.