Victoria Beckham hosszú hajat villantott

Míg Beckham Dél-Afrikában múlatta az időt, neje a srácokkal elhúzott nyaralni: a kis család Cannes-ban landolt múlt héten. A félhosszú, szigorúan felnyírt és egyenesre vasalt frizurájáról (is) híres focistafeleség egy ideje növeszti haját: most leengedett frizurával lepte meg rajongóit. Valószínűleg ismét trendet fog teremteni, bár a váll alá érő haj kicsit nehezebben kezelhető, mint egy rövid bubi. Az enyhén hullámos, hosszú frizura – így, hogy nincs feltűzve – kicsit lazábbá tette a mindig merev Beckhamnét, aki ettől függetlenül makulátlan külsővel távozott a reptérről. Elegáns sárga ruhája mellé natúr színű extramagas-sarkú cipőt választott. Természetesen most is Hermès táskával és óriás napszemüveggel körítette szettjét, illetve egyik gyermekével.

poshweavemonkeyass
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.