Ebédeljen olcsón jót: Stand Bistro

Kitörő örömmel üdvözöljük a Stand Bisztrót, még, még, hasonló ilyen létesítményeket Budapestre! Elsősorban déli menüzős hely, olyan, amilyennek lennie kell, igényes, de mégis gyors, ötletes, de mégis hagyományos, elegáns, de nincs a pénz a falra kenve, egyszóval jó, amúgy az egész Sas utca kezd egy európai fővároshoz méltó helynek kinézni, tele éttermekkel, kiülős helyekkel. A Stand Bisztróban a teljes déli menüért kevesebb pénz hagyunk ott, mint a zsíros rántott sajtért az üzemi menzán, konkrétan 1100 forintot, de ha csak kétféle ételt kérünk, akkor 980-at. Ezen kívül van állandó étlap is, a nagyobb étkűeknek, valamint estére a hatamas borválaszték mellé.

Illusztráció
Illusztráció

Én keleti fűszerekkel ízesíetett sárgarépakrém levest kértem az étlapról, nagyon jól tettem, hihetelen finom és krémes, enyhén csípős leves volt, a görög saláta talán nem hivatott egy hely minőségét lemérni, de szintén jó volt, főételnek pedig napi menüből választottunk két klasszikust, brassói aprópecsenyét és egy spagetti carbonarát, mindkettő kedvünkre való volt. desszertként kókuszhabot és citromtortát kértünk, egyszóval teljesértékű és érezhetően igényes alapanyagokból összeállított ebédet fogyasztottunk, kifejezetten kevés pénzértg. Megyünk máskor is!

A hely meglehetősen tágas, sok, egymáshoz viszonylag közel elhelyezett asztallal, kétség kívül nem az intim vacsorákra, hanem az igényes, de gyors étkeztetésre lett kitalálva. Ha muszáj negatívumot említeni, talán az adagok méretete lenne az, pedig én csak egy közepes bendőjű lány vagyok, de azért a teljes menüsor végigevése után volt még hely a hasamban. Én személy szerint inkább fizetnék 150 forinttal többet, de tartson ki vacsoráig az ebéd.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.