Marc Jacobs a kidomborodó női nemiszervek ellen tiltakozott

A Louis Vuitton divatház tervezője New York-i karácsonyi partiján tevepatának öltözött, adta hírül a brit Elle magazin. A cameltoe (magyarra szerencsétlenül tevepatának fordított) jelenségről már korábban beszámoltunk: a láb közé bevágó ruhadarab következtében kidomborodó puncit jelenti. A jelenség nemzetközi: láttunk már ilyet Sharon Stone-nál, Madonnánál, Britney Spearsnél és a sarki közértben dolgozó kedves hölgynél is.

A december 12.-i bulin a divattervező hatalmas, szőrös tevepatának öltözve tűnt fel a karácsonyi hangulattól megrészegedő ünneplő vendégsereg körében. Kezében egy tiltakozó táblát tartva hívta fel a figyelmet a látványos puncik ellen. „Azt gondoltam, ironikus és nagyon vicces lesz, ha tevepatának öltözöm” – mondta a tervező az Elle-nek, aki a résztvevők beszámolója szerint egész este egyetlen egyszer tudott megmozdulni hatalmas kosztümjében, és akkor a wc-re távozott. Itt láthatnak további képeket a híres tevepatáról és karácsonyi bulijáról.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.