Fergie sarka nem repedt, hanem ezüst

Semmi sem lelkesített jobban minket, mint amikor Alanis Morissette nagy sikerrel parodizálta Fergie-t, de most be kell ismernünk, hogy a Black Eyed Peas aranytorkú és -fenekű múzsája ezzel a csapással két legyet is leütött nálunk.

Egyrészt ezzel a böhönc nagy zöld-kék táskával, másrészt az űrbéli bokacsizmával, aminek a sarka, valamelyest C-3PO-ra emlékeztető módon, ezüstösen csillog. Nagyon is jól tudjuk, hogy olvasóink egyáltalán nincsenek elragadtatva az idei őszi-téli bokacsizmatrendtől, ezért most különleges kíváncsisággal várjuk a hozzászólásokat. Vajon ettől a darabtól megenyhül a szívük, vagy esetleg még durvább szitkokat szórnak a fémsarkú banyára...?

A megalapozott döntés kedvéért egy kinagyított fotót is biztosítunk, kérjük szépen, hogy kattintsanak, nézzenek, ítélkezzenek. Köszönjük.

Tessék parancsolni:

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.