szexbaleset(18+) Úgy tűnik, nem mindig igaz, hogy a szex a legbiztonságosabb nyugtatószer – szexbalesetek a félrecsúszott, ártalmatlan cukkinitől az igazán durva esetekig.

cikk-tipus-hotsztori


Elszakadt pénisz, szembe spriccelt ondó vagy popsinyílásba felcsúszott minizseblámpa - csak óvatosan a szexszel, erre int egy széleskörű felmérés.

A szex ugyan nem veszélyekkel teli harcmező, ám sebesülések igenis előfordulhatnak. Az USA-ban évente 11 ezren szenvednek el kisebb-nagyobb sérüléseket szex közben. Nagy-Britanniában háromból egy fiatal legalább egyszer már megsebesült aktus során. Ne gondoljuk azt, hogy a szexbalesetek csupán akkor következhetnek be, ha valami újat (új helyszínt, új pozitúrát vagy új segédeszközt) próbálnak ki a partnerek. Akár egy ártatlan orálszex is a balesetin végződhet, ha éppen elszakad a fitymafék, és a péniszből pedig ömleni kezd a vér.
 

Nyisd ki a szád, csukd be a szemed

„A barátom elvétette az irányt, és a szám helyett a szemembe lőtte ki az ondót. Utána annyira csípte a szememet, hogy azt hittem, megvakulok” – emlékezett vissza Anna egy kellemetlen szexuális együttlétre. Normális esetben csupán ideig-óráig tart a fájdalom, és érdemes alaposan kimosni a szemet. Egy brit tanulmány azonban kimutatta, hogy akár Chlamydia is bekerülhet a szembe ilyenkor, ha a partner éppen ebben a fertőzésben szenved. 

„Egyszer szex közben annyira megdolgoztattuk az ágyat, hogy a támlája alaposan meglökte a falat, és az ágy fölötti polcról hirtelen hullani kezdtek a fejünkre könyvek és poharak” – osztotta meg legemlékezetesebb szexbalesetét Melinda. Úgy tűnik, nem minden esetben igaz az, hogy a szex legbiztonságosabb nyugtatószer a világon (bár tízszer hatékonyabb, mint a válium), sokszor igencsak „eldurvulhat” és sérülésekkel, törésekkel járhat. Legegyszerűbb, ha mielőtt egymásnak esnénk párunkkal, tegyük szexbiztonságossá a környezetet, azaz pakoljunk el minden veszélyes tárgyat (poharakat, égő gyertyákat, stb.) a közelből, az ágy mellől. Nehogy például a meggyulladt gyertyától még forróbb és égető legyen a szex, illetve az ágyhoz túl közel álló éjjeliszekrény lefejelésétől se szenvedjen agyrázkódást a partner. Ám arra is vigyázzunk, hogy ha nem az ágyban zajlik a hancúr, akkor a kemény padló vagy esetleg a durva szőnyeg ne okozzon égető horzsolásokat.
 

Kóbor szappan is képbe kerül

Könnyen láb- és kéztöréssel, bokakibicsaklásokkal végződhet egy-egy újdonsült pozitúra zuhany alatti tesztelése, ha egy kóbor szappan is bekerül a képbe. A párok szívesen cirógatják egymást szappannal, fürdőpamaccsal a zuhany alatt – ha egy csúszásmentes szőnyeget helyezünk a zuhanytálcára, akkor minimálisra csökkenthetjük a balesetek kockázatát.

A szexbaleseteket taglaló tanulmány egyik „esete” az a 29 éves amerikai nő, akinél egyórás műtét során távolítottak el egy – nem popsiba való – elemes vibrátort a végbélnyílásából. Ám a hazai proktológusok is számos durva esetről tudnának beszámolni.

Mi ebből a tanulság? Lehetőleg csak a célnak megfelelő szexuális segédeszközöket használjuk a végbélnyílás izgatására (pl. gésagolyó, anál vibrátor), és kerüljük azokat, amelyek nem kimondottan erre a célra valóak (pl. sörösüveg, dezodor, zseblámpa). A tapasztalatok szerint az emberek igyekeznek mindig valami újat kipróbálni, és  - zavarból vagy éppen csak spórolásból - ahelyett, hogy elmennének a legközelebbi szexboltba, és megvennék a megfelelő szexuális segédeszközt, inkább házilag próbálják megoldani. Ez pedig nem vezet mindig jóra.

Ha elképzeled, mennyire élvezetes lesz, akkor abba is gondolj bele, hogy milyen rosszul is elsülhet. Nehogy aztán pironkodva hebegj-habogj a balesetin arról, hogyan is csúszhatott fel egy cukkini a barátnőd nemi szervébe, vagy a minizseblámpa a popsijába.
 

Amikor eltörik a fiúk szerszáma

DCAz említett sérülések közül azonban a pénisz eltörése a legborzasztóbb szexbalesetek egyike. Leginkább úgy következhet be, hogy a heves szexuális izgalom következtében a pénisz kicsúszik a hüvelyből, és a szeméremcsontnak vagy a gátnak ütközik.

De nem kell ahhoz a nőnek is ott lennie, hogy eltörjön a férfi pénisze. Elképesztő, hogy a fiúk, férfiak mi mindenre képesek a pénisszel! Házilag tákolt fémgyűrűk, radiátor tömlőbilincse, magas szívóerejű porszívó – aztán már csak a mentők és a tűzoltók segíthetnek.

Ciki vicces helyzetek is előfordulnak: az edinburghi Fringe fesztiválról egy törpét kellett kórházba szállítani, mert a pénisze beleragadt a porszívóba. A pórul járt férfi azonban nem önkielégítést végzett a porszívó csövével, hanem csupán egy cirkuszi előadás közben érte a „munkahelyi baleset”.

 

cikk-tipus-linkek

9.298.800 férfival szexeltem
Egy online kalkulátor segítségével a szexpartnerek száma alapján kiszámítható, hány emberrel szexeltél közvetetten – előre jeleznénk, túl magas szám esetén a kalkulátor kiakadhat.

Hőmérő és golfütő: házi szexuális segédeszközök
Orvosi feljegyzések, fórumok hozzászólásai szólnak arról, mi történik, ha az ember kicsit átlépi a szexuális korlátokat, és a hétköznap legegyszerűbb és legártatlanabb tárgyait szexuális vágyainak szolgálatába állítja.

Mustra