Szerezd meg a tuti férfit – divatos csábítási tanácsok

Úgy tartható magunk mellett a tuti pasi, hogy biztosítjuk róla, csak őt akarjuk, és másra rá se nézünk. Ez növeli a férfi birtoklás tudatát, nem is sejtve, hogy ettől ő van birtokolva. Ezenkívül a férfi azt szereti, ha egy nő egyszerre tud komoly, vicces és kiszámíthatatlan lenni, mint Mata Hari. Ilyen és ehhez hasonló okosságokat találtunk a csábítás internetes és offline szakirodalmában.

„Hogyan szerezd meg a tuti férfit?” - számos könyv és weboldal foglakozik ezzel a kérdéssel, valamint a csábítás és megtartás egyéb trükkjeivel – ezeknek a tanácsoknak egy kevés százaléka valóban használható, zömük viszont kabaréba kívánkozó baromság. Összegyűjtöttünk néhány vitatható tanácsot.

Az FBI és a CIA által fejlesztett pasizási technikák

Amit eddig nem tudtál, most pár ezer forintért megkapod, ezt ígéri legalábbis egy E-mesterkurzus, ahol e-mailben osztják a férfifogás titkát, ami „biztos rafinéria”. A projekt kezdeményezője állítja, hogy pontosan tudja, mit akarnak, mit szeretnek, és mire vágynak a férfiak  Kijelenti, hogy a férfiak vadászok. Az ösztön bennük van. Ha „levadásznak" egy nőt, könnyen továbblépnek, még ha a kapcsolat tartósnak is ígérkezik. A szerző szerint ismerkedéskor nem számít a nő alakja, súlyfeleslege, a csábítás titka más.

A módszer tanítja, hogyan lehet drasztikus eszközökkel feljavítani a szexepilt, tudat alatt hatni az illetőre – a módszert az FBI és CIA is alkalmazza, így a technika sikerét 100%-osra mondja, és felderíthető vele párunk hűtlenkedése is. Megtanuljuk, hogyan irányítsuk a férfi robotként, szándékunk szerint, megtudjuk, mik azok a tulajdonságok, aminek egy férfi nem tud ellenállni, egészen az online csábítás trükkökig bezárólag. Az ötletgazda elárulja, mire vágynak igazán a férfiak, és hogyan tehetők rabokká, hogy istennőként tekintsenek partnerükre. Ezek az információk annyira titkosak, hogy az elküldött e-book csak egy külön erre a célra tervezett szoftverrel olvasható.

A nő legyen megértő

Kíváncsiságból utánanéztünk a tananyagnak, és a legnagyobb közhelyeket kaptuk meg.  A e-book első részéből kiderül, hogy az empátia fontos fegyver: ha a hölgy megértőnek mutatkozik, akkor ő is megértésre talál. Ha megpróbáljuk megérteni, hogy a másik ember hogyan gondolkodik, egy szélesebb perspektívából láthatjuk a helyzetünket, s ez segíthet dönteni.

Azok a nők, akik sikeresek és boldogok a pasijukkal, ezt a fajta kommunikációt használják, míg azok, akik nem sikeresek a párkapcsolataik terén, nem. A legtöbb férfi ritkán tervezi a jövőt néhány együtt töltött éjszaka után – egyelőre csupán egy lehetséges társnak látja a nőt. Néhány férfi nagyon hidegen és felszínesen tud viselkedni, a nők pedig ezt nem tudják elfogadni. Azonban a férfinak gyorsan megváltozhat a véleménye a nőről, ha látja, hogy nehezen megszerezhető.

És legyen olyan, mint Mata Hari

Úgy tartható magunk mellett a tuti pasi, hogy biztosítjuk róla, „csak őt akarjuk, és másra rá se nézünk”. Ez növeli a férfi birtoklás tudatát, nem is sejtve, hogy ettől ő van birtokolva. Ha valóban érdekel egy férfi, de az ő részéről nincsenek visszajelzések, hogy vágyik-e valami komolyabbra, vagy nem, a nőnek kell megragadni az irányítást. Nincs más lehetőség. Különben a férfi vezetése alá kerül a kapcsolat, és a nő mindenben követni fogja, ami sokszor ellenállást vált ki, és nem a legjobb módja a közös jövő tervezésének.

A lényeg: ne féljünk elmondani egy férfinak, mire vágyunk igazán. A kötetben felmerül a kérdés, hogy vajon miért szeretnek a férfiak randizni? Egyszerűen azért, mert szeretnek randizni, mert jól érzik magukat a randikon. A másik fontos fegyver a mosoly. A mosoly állítólag fertőző, és előbb utóbb a partnerünk is mosolyogni fog. És most jön a titok: a férfi azt szereti, ha egy nő egyszerre tud komoly, vicces és kiszámíthatatlan lenni, mint Mata Hari. Ha enyhén komolyan és szórakoztatóan kiszámíthatatlan tudsz lenni, az egyszerűen csodákat művel. De ha komoly dolgokban is ilyen tudsz maradni, az biztos hozzád láncolja majd a pasit.

Konklúzió

Mennyire tervezhető egy kapcsolat és lehet-e forgatókönyvet írni hozzá? Vajon egy stratégiailag lépésről lépésre megtervezett taktikai eseménysorból nem csak egy mesterséges dolog sülhet ki? Nem lesz bennünk feszültség, nehogy „elrontsuk a szöveget”? Nem válik ettől olyanná a kapcsolatunk, akár egy elegáns, otthon összerakható IKEA szekrény? Tervrajz alapján szépen felépíthető, még kiskalapácsot és tiplit is kapunk hozzá, de vajon kibírja az első költözést?

Szabad szerelem szexfüggőknek

Tovább mentünk a csábítás szakirodalmában. Kiderült, a szexuális önbecsülésünk kialakulásáért a szülők ugyanolyan felelősek, mint a divat, ugyanis a magas elvárások miatt sosem lehetünk elég szépek. A Szexbolondok illemtana c. könyv szerzői, Dossie Easton és Janet W. Hardy szerint szex megszállottjai becsületesek – magukkal és másokkal szemben is. A könyv szerint a szabad szerelemmel semmi baj nincs, ha betartunk néhány alapvető szabályt.

Szerintük tudnunk kell, hogy a szexnek mindenhez van köze és mindennek köze van a szexhez. A szívcsakránk kitárása bátor lépés, de mi van akkor, ha nem tetszik az, amit szabadszerelmi párunk ezután tesz majd? A szerzők megállapítják, hogy egy szingli szexbolondnak jogában áll, hogy tisztelettel kezeljék, mert nem érnek kevesebbet csak azért mert egyedül élnek. Joguk van ahhoz is, hogy érzéseiket meghallgassák, tiszteletben tartsák és figyelembe vegyék. Joguk van hozzá, hogy az ágyban bármit kérjenek, amit akarnak, a megkért személynek azonban nem kell ezt teljesíteni, de határozottan joguk van kérni.

A féltékenység ócska érzés

A szingli talán önhibáján kívül szingli, vagy ellenkezőleg: szereti az életét saját szabályai szerint élni, meztelenül sétálni a lakásban és széthányni a szennyest. Talán azért szingli, mert a legutóbbi kapcsolta katasztrófa volt és nem akarja még egyszer átélni. A kötet arra a titokra is rávilágít, hogy a legtartósabb kapcsolat kulcsa az, ha a párok nem élnek együtt. A szerzők már 16 éve szeretők és soha nem kívántak együtt élni. Rájöttek, hogy a kapcsolatuk olyan varázslatos ajándék, amit a hétköznapi együttélés bizonyára tönkre tenne.

Megtudhatjuk azt is, hogy a maszturbáció művészi szintre fejleszthető, ha előtte illatos fürdőt veszünk, szexi fehérneműt húzunk, és hangosan nyögve egymagunk kéjelgünk az ágyon, akár szexuális segédeszközök bevetésével. A nyitott kapcsolat feleslegessé teszi, hogy a párunk után szimatoljunk, hiszen ha mással is lefeküdt volna, elmondaná. Viszont a nyitott kapcsolat rizikós, mert addig működik, amíg az egyik vagy másik fél szerelmes nem lesz. A szexbolondok szexuális kisebbség, és mint olyan, a legjobb, ha közösségbe tömörülve erősítik egymást. Összességében kötődés nélküli szeretetről van szó.

Hogyan ijesszük el a férfit?

A netes tanácsok mintájára íme a férfi elriasztásának szakirodalma. Ha a kiszemelt introvertáltabb és szégyenlős, tovább kell „fárasztani a halat” azzal, hogy mindent kiszedünk belőle. Ha egyértelmű jeleket küldünk felé, hamar megnyílik, de rövid tőmondatoknál többet ne várjunk tőle. Mivel ő ritkán kezdeményez, nekünk kell vezetni a társalgást, lehetőleg úgy, hogy a fiú kellemes társaságnak érezze magát, így beszédünkben ne tartsunk túl sok szünetet. Legyünk rámenősek, és rekord időn belül szedjük ki belőle a telefonszámát. Ha sikerül összetákolni a személyiségét, kiváló bólogató János és papucsférj lehet belőle.

A vicces fiúk többnyire a zavarukat kívánják palástolni mókával, ezért rövid, egyenes és szúrós kérdésekkel piszkáljuk meg a felszínt az „egyébként, jól vagy?” és az „ilyenkor mi bajod van?” kérdésekkel, melyektől elhalkul, és feltárul a reszkető érzékeny belső - amivel már tudunk kezdeni valamit. Ha kitartóan haladunk ezen elvek mentén, rövid időn belül és végleg megszabadultunk az illetőtől.

Tény, hogy a férfiak zöme ritkán szószátyár, különösen akkor nem, ha a saját érzelmeiről kéne vallania, esetleg az exeiről vagy a szexuális szokásairól. Ha a pasi férfitársaságban van természetesen ezek a megkötések eltűnnek, talán még nagyfiúskodó egopumpáló sztori is kerekedhet belőle - de egy nőnek semmi pénzért nem mesélne ilyesmiről.

A nők évszázadok óta azon vannak, hogy megkíséreljék megfejteni a férfi lélek titkát, nemkülönben a férfiak is így vannak ezzel, csak ők a női lelket próbálják felderíteni – ha megérteni nem is. Ez ugyanolyan rejtély marad, mint a jeti vagy a Loch Ness-i szörny. A férfi szeret terelni, ha kínosra fordul a beszélgetés, a nők pedig hajlamosak ráhagyni és inkább a szenvedést látják biztos módszernek, ahelyett hogy egyesen leszúrnák a férfit egy határozott kérdéssel.

Tehát amikor a társalgásba hatalmas szünetek állnak be, azonnal kérdezzük meg a férfit, hogy most mire gondol, mi jár a fejében? Az első randi után minimum három SMS-ben közöljük vele, hogy nagyon-nagyon tetszik nekünk. Még mielőtt megtörténne az első intim együttlét, már előzőleg vázoljuk fel neki családalapítási terveinket. Mindig nevessünk, ha viccesnek szánt dolgokat mond. Gyakran emlékeztessük arra, hogy mi pont olyan középszerűek vagyunk, mint ő, és sűrűn mondogassuk neki, hogy „elfogadlak olyannak, amilyen vagy”.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek