Ínycsiklandó ízek, natúr termékek minden mentesen a Csak a Mentestől

CSAM 21 tel Alap 1100x400 (1)

Ételintoleranciád van? Ne pánikolj, attól még ehetsz finomat! Csak keresd a Csak a Mentes csapatát!

2017-ben váltotta valóra legnagyobb álmát Herczeg Andrea a Csak a Mentes alapító-tulajdonosa, amikor megalakította a szakmai csapatát. A tagok közül mindenki – ki gasztrobloggerként, ki, szakácsként vagy éppen táplálkozási tanácsadóként – olyan szférában dolgozik, ahol mindennap porondon vannak a mentes készítmények vagy témák. 

A legfontosabb misszió az volt, hogy az ételérzékenyek segítséget kapjanak, ezért indult el Andi többedmagával a legtisztább termékek keresésére. Kezdetben csak mentes élelmiszereket keresett, majd szép lassan bővült a kör és már egyre több olyan natúr kozmetikumot is talált, amelyek mindenképpen beleillenek a tudatos életmódba.

A termékek tisztasága mellett az is fontos volt, hogy egy kicsit vissza tudja csempészni az emberek életébe a természetességet.  Ezért hozta létre a Csak a Mentes magazint, amiben azok a garancia és minőség kapcsán szigorúan ellenőrzött vállalkozások kerülnek bemutatásra, akik a műfaj legfinomabb mentes termékeit gyártják vagy forgalmazzák. 

csakamentesfesztiva-l.exact1980w

A paletta rendkívül széles a natúr, bio kozmetikumoktól kezdve, a különböző mentes termékeken át, egészen a jobbnál jobb mentes receptekig, itt megtalálható minden, ami glutén,- laktóz,- tej,- tojás,-cukormentes, paleo és vegán és természetesen mindenmentes!

De tippek és tanácsok is lapulnak felületeiken! 

Aki pedig szeretné közelebbről is megismerni a Csak a Mentes csapatát, illetve a legújabb termékeket, annak muszáj ellátogatnia december 18-19-én 10 és 17 óra között a Csak a Mentes Karácsonyi Fesztiválra, ahol a több mint 50 kiállító mellett, hatalmas kuponkedvezményekkel, tombolával, workshopokkal, személyre szabott tanácsadással és sok-sok mentes szaloncukorral, bejglivel és mézeskaláccsal várnak mindenkit a RAM – Radnóti Miklós Művelődési Központba! 

Mentes finomságokra fel!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek