Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az!

Az F&F új kollekciójából kiválogattunk a szezon legtrendibb darabjait.

Az előző évhez képest az idei ősz szerencsére mozgalmasabbnak ígérkezik. Az F&F őszi-tél kollekciójából legalábbis ez az optimizmus árad. A ruhák friss sziluettje és az üde színek arra buzdítanak, hogy ezúttal ne zárkózzunk be annyira, hanem élvezzük a természet adta lehetőségeket, és mindezt kényelmes, ám mégis divatos ruhákban tegyük. Összeszedtük a kollekció legizgalmasabb darabjait, amelyek garantáltan egy kis frissességet csempésznek majd ruhatárunkba.

Ingkabát (shacket)

A shacket, vagyis az ing fazonú kabát egyértelműen a szezon nagy trendje. A leginkább egy favágó ingre emlékeztető tweed vagy buklé ruhadarab sajátossága, hogy többnyire bővebb szabású és világosabb színvilágú. Enyhébb időben helyettesítheti a kabátot, amikor beköszönt a hideg akkor inkább kardigánként vagy pulóverként funkcionál.

1kep.png

Ujjatlan felsők

Igen, tudjuk, hogy ősz van és közeleg a tél, de akkor is divat az ujjatlan felső. Ne a pólókra és a spagettipántos kisruhákra gondoljuk, hanem a vastag, kötött, magasnyakú mellényekre és ujjatlan kardigánokra, amelyek alá felvethetjük kedvenc selyem blúzainkat vagy hosszabb fazonú libbenő ruháinkat.

3kep.png

Mintás midaxi ruhák

A mintás érthető, de mit is jelent az, hogy midaxi? A válasz nagyon egyszerű, nem egészen midi, nem egészen maxi. Ebben a szezonban úton útfélen új hosszúságú ruhákkal találkozhatunk, amelyek kicsit hosszabbak, mint egy midi, de nem seperjük fele vele a padlót, mint egy klasszikus maxiruhával. A ruhák ujja ezúttal puffos, a mandzsettája pedig gumírozott. Izgalmasan hangzik, ugye?

4kep.png

Bőszárú nadrágok

A bőszárú nadrágok ebben a szezonban diadalmasan térnek vissza ruhatárunkba, kiszorítva a szűkszárú és skinny szabású darabokat. A hetvenes évek trendje egy ideje itt kopogtat ajtónkon, és minden jel arra mutat, hogy érdemes beengednünk, hiszen ezúttal már nem csak a farmerek szára bővül, de a sportos anyagú nadrágok és az elegánsabb szövetből készült darabok is lebegnek lábszáraink körül.

2kep.png

Boyfriend Ing

Korábban már megtanultuk, hogy van olyan, hogy boyfriend farmer, most itt az idő, hogy összebarátkozzunk a boyfriend inggel. A partnerünk szekrényéből elcsent nagyméretű ing lebegjen a szemünk előtt, ami egy kicsit hosszabb állású és nőiesebb színvilágú, mint a férfi megfelelője.

Paplankabátok

A paplankabát már talán senkinek nem idegen, hiszen egy ideje már szemtanúi lehetünk, annak, hogy a párna szerű, töltött anyagok ágyunkból a gardróbunkba kúsznak. A hatalmas méretű pufi dzseki ezúttal nem csak tisztelgés a divatvilág oltára előtt, de a vízálló anyagok használata és a hosszított fazonok miatt védekezés is a szélsőséges időjárás ellen.

További információ!

Oszd meg másokkal is!
Mustra