Ruby Csokoládés Magnum

80 évvel a fehér csokoládé megszületése után, 2017-ben, a svájci Barry Callebaut cég, a világ jelenleg legnagyobb kakaófeldolgozó vállalata, megalkotta a RUBY csokoládét.

A Ruby csokoládét az egyedülálló Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre. Bár magát a Ruby kakaóbabot már 13 éve felfedezték, mégis hosszú ideig tartott, míg megalkották a csokoládét belőle. Egy innovatív folyamatnak köszönhetően sikerült előhívni a kakaóbab különleges tulajdonságait, amiből megalkották a rubinvörös csokoládét, színét a benne lévő természetesen rózsaszínű kakaópornak köszönheti. Nem tartalmaz sem hozzáadott gyümölcsöket, sem egyéb hozzáadott színezékeket.

1080x1080 nologo

Magyarországon elsőként és 2020-ban kizárólag a Magnum forgalmaz Ruby csokoládés jégkrémet!

A jégkrémet kívülről roppanós természetesen rózsaszínű Ruby mártócsokoládé borítja, belülről pedig ínycsiklandó fehércsokoládés jégkrém málnaöntettel.

Az idei nyár egyértelmű trendje a Ruby, melyet most te is megalkothatsz a még exkluzívabb helyszínre költözött Magnum Pleasure Store-ban Budapesten, a Duna-korzó Mariott Hotel-nél. A Ruby-val együtt immáron négyféle mártócsokoládé közül válogathatunk, amiket több, mint tíz féle szórattal tehetünk még egyedibbé, legyen szó kék áfonyáról vagy sós karamellás golyóról. Alkosd meg a saját Magnumod a Te ízlésednek megfelelően!

Ha nincs kedved kimozdulni, mi arról is gondoskodtunk, hogy kényelmesen, otthonodban élvezd a Magnum Ruby egyedi ízét!

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek