Szerdán nyit a CONSTRUMA csokor!

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra a szakmának és mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak.

OtthonDesign fejlec 855x362 2019 HU

2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM (hűtés, fűtés, klíma és megújuló energia) is tagja e csokornak.

Az első három nap ezúttal is elsősorban a szakembereknek szól. Hétvégére viszont a nagyközönségé a főszerep: gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, a legújabb trendeket bemutató standok, akciók, finanszírozási megoldások széles tárházát találják a CONSTRUMA Otthonteremtési csokor pavilonjaiban.

Az építkezéshez szükséges anyagok, termékek, épületgépészeti megoldások két pavilonban találhatók. Az építőanyagoktól a nyílászárókon át a tetőig, szigetelésig minden fellelhető, amire az építkezőknek szüksége lehet.

A lakberendezési és design tematikát felölelő OTTHONDesign (mely szintén két pavilont tölt meg) ezúttal is felvonultatja a lakásbelső kialakításhoz szükséges termékeket, bemutatókkal tarkítva, ingyenes lakberendezési tanácsadással fűszerezve. A Lakberendezők Országos Szövetsége ezúttal is látványos standon mutatja majd be két különböző stílusban berendezett lakáson át az új lakberendezési trendeket. A stand a Design – Generációk elnevezést kapta, hiszen egyúttal két eltérő generáció igényeihez, szokásaihoz, pénztárcájához igazított lakás enteriőrt csodálhatnak majd meg a látogatók. A StartUp az első lakást, a fiatalos, játékos, egyszerűbb berendezést mutatja meg, míg a LuxUP már inkább a kényelemre,az igényesebb, drágább megoldásokra helyezi a hangsúlyt.

Immár elmaradhatatlan része a kiállításnak a hazai design trendek bemutatása, melyet a Magyar Design stand keretében láthatnak. A fiatal tervezők munkái különleges inspirációt adhanak a berendezés egyedivé alakításához. Ezúttal is mintegy 20 tervező egyedi bútorai, kerámiai, lámpái és egyéb tárgyai kerülnek egy 150 négyzetméteres standon kreatív módon elhelyezére.

Külön érdekessége lesz a kiállításnak a Bútorszövetség által szervezett Woodlike workshop, ahol mindenki egy kis időre profi aszatalosnak érezheti magát. A Zöld bútor kiállítás keretében olyan bútorkollekciók kerülnek bemutatásra, melyek a fenntarthatóság, a környezettudatos design jegyében születtek.

A faépítészet látványos elemeit is megcsodálhatják a látogatók az Innowood projekt keretében.

A kerttervezés, kertépítés szerelmesei pedig a CONSTRUMA Kert pavilonjában legeltethetik szemüket az Agrármarketing Centrum által támogatott XI. Magyar Kertépítő Veseny és Show látványos standjain, választhatnak a kerti kisgépek és szép növények közül.

CONSTRUMA CSOKOR NYITVATARTÁS:

szakmai napok: április 3-5., naponta 9-18 óráig

nagyközönség napok: április 6-7., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra 2019. április 3-7. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. (részletek a Construma honlapján)

Bővebb információ: www.construma.hu , www.otthon-design.hu

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek