Aromák, ízek tökéletes harmóniában évindításhoz!

Az új évi tervek megvalósítása mindenkinek mást jelent: kinek megújulást az egészséges életmód jegyében, kinek egy új szintet az önmegvalósításban munkáján keresztül. Legyen bármelyik is a te utad, a Costa vendégeként egyik esetben sem kell lemondanod a hibátlanul elkészített kávéitalok páratlan aromáiról, a kreatív latték izgalmas ízeiről!

Hála a magyarországi kávézóláncok esetében egyedülállóan széles növényi ital kínálatának, valamint laktózmentes tejüknek, sport- vagy épp más diéták során is élvezheted a Costa Coffee kávézók italait. Ráadásul szója-, kókusz-, mandula-, vagy épp zabitalaik nemcsak laktózmentesek, de finomak is! Plusz, egy szempillantás alatt a saját stílusodra formálhatod velük kávédat.

costacoffee gergelykaszas almond vanilla latte

A Costában a magadra szánt pillanatokhoz alkották meg három ellenállhatatlan új kávéjukat: Almond Vanilla latte a mandula, vanília és aromás espresso harmóniájával egy korty kiegyensúlyozottság, karamellás almáspite tejeskávé az édes pihenéshez, Caramel cappuccino, ha új ízzel adnál lendületet a napodhoz.

costacoffee gergelykaszas almond vanilla latte caramel cappuccin

Egy cél nemcsak terv nélkül puszta kívánság, akkor is az lesz, ha elérésbe korgó gyomorral vágunk bele! Hogy mindennek elejét vegyék, kávézóikban ebben az évben is megannyi helyben készített harapnivaló vár rád nap mint nap. Szendvicseik esetében nemcsak a roppanós kenyérárukra, értékes hozzávalókra ügyelnek, az is fontos számukra, hogy egyre több az egészségtudatos életmódnak, speciális étrendek szempontjainak is megfelelő termékük legyen a pultokban. Ennek szellemében alkották meg még az ünnepekre Fekete erdei sonkás szendvicsük laktózmentes krémsajttal, gluténmentes alapanyagokkal készített pékáruval kérhető változatát, valamint az évkezdés új kedvencét is: az új Főtt sonkás, gluténmentes alapanyagokkal készített rusztikus baguettet etyeki füstölt trappistával.

costacoffee gergelykaszas főtt sonkás gluténmentes baguette

Válassz újdonságot az új évhez, pihenj meg, vegyél lendületet a céljaidhoz egy hibátlan kávé felett!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek