Otthon, édes otthon…

A HUNGEXPO új rendezvénye, az OTTHONDesig Ősz október 12-14. között várja a lakberendezéshez megoldásokat keresőket a HUNGEXPO-n. Száz kiállító, lakberendezési tanácsadás, inspirációt adó enteriőrök.

fejlec kep

Fókuszban a lakberendezés

Az őszi kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. A nappalitól a fürdőszobán át a konyha berendezéséig a lakás minden helyiségébe találhatnak itt berendezést. A közel száz kiállító színvonalas megjelenése mellett a rendezvény egyik központi eleme az Innováció – Otthon stand, ahol mini enteriőrökkel, előadásokkal és lakberendezési tanácsadással várják a látogatókat. A Style & Home összefogásában, partnercégek legújabb termékein keresztül nyerhetnek inspirációt a látogatók. Mindezt interaktív módon, hisz minden enteriőr kapcsán a részvevő cégek közreműködésével még kerekasztal beszélgetések is segítik a trendek és stílusok megismerését.

Kreatív, interaktív

Az őszi rendezvényen a lakberendezés design vetülete is szerepet kap. A kiállítás stratégiai partnerségre lépett az idén 15 éves Design Hét Budapesttel. Az együttműködésnek köszönhetően a látogatók ízelítőt kaphatnak a hazai kreatívipar jelenéből: a PURE DESIGN standon fiatal tervezők munkáival találkozhatnak.

Emellett HOVA TOVÁBB? címmel kreatívipari felsőoktatási börzén ismerkedhetnek a látogatók a kreatív szakma 24 felsőoktatási intézményével, az azok által kínált lehetőségekkel, képzésekkel.

Az ügyesebb kezű családok a WoodLike családi workshopban saját maguk is felmérhetik kreativitásukat: betekintést kapnak a bútorkészítés rejtelmeibe és akár saját maguk is készíthetnek egy kisbútort, melyet magukkal is vihetnek.

Egyidejű rendezvények

A kiállítással egy időben kerül megrendezésre a LAKÁS 2018 kiállítás, így aki még csak az álmodozás, tervezés fázisában van, akár álmai otthonát is megtalálhatja a szomszédos pavilonban. Október 11-13. között a HUNGEXPO másik új kiállítása a HUNGAROMED Egészségügyi és orvostechnológiai kiállítás is látogatható, október 13-án Családi egészségnappal. A Vásárközpontban zajlik majd a pesti BABA EXPO rendezvény is október 14-én, vasárnap. A belépőjeggyel ezek a rendezvények is megtekinthetők.

OTTHONDesign Ősz nyitva tartás:

október 12-14., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bejárat: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, III. kapu

Parkolás: Albertirsai úton, ingyenesen.

Bővebb információ: www.osz.otthon-design.hu

Stratégiai partner:                                                Szakmai partner:

tamogatok.png
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek