Közeledik az ősz legnagyobb Vásárlási Maratonja!

A Premier Outletnek köszönhetően akár 80% kedvezménnyel pezsdítheted fel ruhatárad vagy szerezheted be az iskolakezdés legfontosabb eszközeit szeptember 7. és 9. között a Vásárlási Maraton alkalmából.

Ha szeretnéd felkészíteni a gardróbodat az őszi szezonra, akkor érdemes a Vásárlási Maraton idejére időzítened, hiszen akár 80% kedvezménnyel vásárolhatsz közel 90 üzlet több száz világmárkájának darabjai közül.

kreatív1.png

Beszereznél pár nőies szettet vagy vékony kabátot őszre? Desigual, Mango és Benetton üzletünkben biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illő darabokat. Ha pedig feldobnád pár különleges kiegészítővel, ékszerrel az új outfited, nézz be Guess és BL Óraszalon üzletünkbe!

Keresed még álmaid őszi cipőjét? Converse és Players Outlet üzletünkben rengeteg divatos és kényelmes utcai cipő közül válogathatsz. Ha inkább az elegáns stílusra szavazol, Geox, Salamander, vagy az újonnan nyílt Devergo & Shoes üzletünkben nézz körbe!

Ha a sport szerelmese vagy, látogass el adidas, Columbia, Helly Hansen, Nike, vagy Puma üzletünkbe, és szerezd be kedvezményesen az edzéshez elengedhetetlen sportruházati darabokat!

Az iskola- és munkakezdéshez szükséges eszközök beszerzését is érdemes a Vásárlási Maraton idejére üzemezned: újonnan nyílt Pirex üzletünk szuper kedvezménnyel vár mindenkit, ahol minden fontos iskola- és munkaeszközt megtalálsz az őszi szezonra.

Ha meghoztuk a kedved a vásárláshoz, szeptember 7. és 9. között irány a Premier Outlet! A háromnapos Vásárlási Maraton ideje alatt félóránként közlekednek a biatorbágyi outletközpont ingyenes különjáratai a Széll Kálmán térről és a Nyugati térről az outletbe és vissza, valamint az esemény első két napján hosszabbított nyitva tartással, 10 órától 22 óráig várjuk a látogatókat.

További információ: www.premieroutlet.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/

@premieroutlet_budapest

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek