Szobafitnesz: Ha kicsivel többet izzadok, úszóedzés is lehetett volna

Zanza!

Lassan befejeződik a Szobafitnesz Életmódváltó Program, a finis előtt álló életmódváltók ellátogattak az ország talán legnagyobb, egészséges életmód tematikájú rendezvényére, a Fitbalance-ra.

Hogy mi a Szobafitnesz Életmódváltó Program?

Egy olyan 28 napos, intenzív, edzésekkel és szigorú diétával szabályozott időszak, amikor Bánkuti Gabi személyi edző segítségével próbál meg néhány általunk kiválasztott személy lefogyni, formásodni, áttérni az aktív életmódra.

Rendesen megizzasztották őket, kipróbáltak mindenféle edzéseket, köztük egy jópofa akadálypályát, ahol játszva izmosodik az ember, de voltak funkcionális edzésen is, de nézzük is meg inkább, milyen volt ez a nap!

Lent pedig természetesen most is talál egy otthon végezhető edzésvideót.

Az intenzív program sajnos kisebb sérülésekkel is jár. Kati esése a fenti videóban is látható, annak a programra nézve súlyosabb következményei lettek később, de Kálmán térde is elkezdett rakoncátlankodni, ami megnehezíti a fogyását.

A következő részből kiderül, hogy ki pontosan mennyit fogyott, mennyit izmosodott az elmúlt hetek alatt. Mi már tudjuk, az eredmények megint egészen jók lesznek. Előtte viszont jöjjön egy mellizomedzés!

Ha az edzésvideó után megjött a kedve a további mozgáshoz, akkor látogasson el a Dívány Indavideo profiljára, ott megtalálja a korábbi edzéseket is.

A korábbi epizódok és a négy résztvevő

01. Casting és bemutatkozás: Keményen medolgoztam ezért a testért - Kardio és comb edzés
02. Állapotfelmérés: Utálom a fekvőtámaszt - Hát és váll edzés
03. Közös edzés: Úgy fájt a seggem, a lépcsőn alig tudtam felmenni - Kar- és mellizom edzés
04. Kalóriák és reformételek: Fúj, ilyet itattatok velem? - Has edzés
05. Szabadtéri edzés: Így lesz remek teste teljesen ingyen, a szabadban - Far- és combizom edzés
06. Közös ebéd: A diéta és a desszert nem zárják ki egymást - Váll edzés

Szilágyi Dalma (23 éves, 78 kg): Nővérként dolgozik Budapesten, a célja, hogy diplomás ápoló legyen, ezért a munka mellett egyetemre jár. Már túl van egy nagy, több mint 20 kilós fogyáson, de szeretne egyrészt még leadni jó néhány kilót, de ami még fontosabb, szeretne formásodni, vagyis izmokat növeszteni.

Ozsvárt Orsolya (29 éves, 85 kg): Az egészséges életmód és a fitnesz megszállottja, de úgy érzi, szakértő kezekben tudná igazán beindítani a fogyását. Nagyon jó kondiban van, kívülről fújja az összes létező gyakorlatot, plankingben nagyon erős, és jogászként dolgozik, vagyis bármiről lyukat tud beszélni a hasába.

Polgár Katalin (58 éves, 104 kg): A nyugdíjas éveire készül, mégpedig azzal, hogy az aktív pihenés éveire szeretne lefogyva, egészségesebben ráfordulni, hogy ne csak otthon pihegjen, hanem tényleg aktív, sokat utazó, sok mindent kipróbáló nyugdíjas lehessen belőle. Korábban sokat sportolt, de két lábtörés után rengeteg súly szaladt fel rá, ettől szeretne megszabadulni.

Illés Kálmán (38 éves, 136 kg): Erdésztechnikusból lett informatikus, aki ennek megfelelően szabadidejében saját kis kertjében nevelgeti a növényeit, valamint saját fejlesztésű stratégiai játékot ír. Ő is néhány baleset után szedett magára nagyjából 60 kilót, pedig korábban motorozott, kajakozott, aktív életet él. A célja, hogy újra elbírja a kajak, és vízre tudjon vele szállni.

Köszönjük támogatóinknak: Nestlé Fitness, Trec Nutrition, Sportfood, Fitness Factory, Alakinfo

Blogmustra