Szobafitnesz: Keményen megdolgoztam ezért a testért

Több tucatnyi jelentkezőből néhány embert elhívtunk egy személyes castingra, hogy belőlük válogassuk ki, hogy kik vesznek majd részt a következő Szobafitnesz Életmódváltó Programban Bánkuti Gabival.

Hogy mi a Szobafitnesz Életmódváltó Program? Egy olyan 28 napos, intenzív, edzésekkel és szigorú diétával szabályozott időszak, amikor Bánkuti Gabi személyi edző segítségével próbál meg néhány általunk kiválasztott személy lefogyni, formásodni, áttérni az aktív életmódra.

Nézzék meg ezt a videót, ebből minden kiderül! Az is, hogy kik lesznek a programban, és az is, hogy miért jelentkeztek, mit fontos tudni róluk.

Természetesen, ha nem tudja most megnézni a videót, akkor is elárulunk pár apróságot a jelentkezőkről.

Szilágyi Dalma: Nővérként dolgozik Budapesten, a célja, hogy diplomás ápoló legyen, ezért a munka mellett egyetemre jár. Már túl van egy nagy, több mint 20 kilós fogyáson, de szeretne egyrészt még leadni jó néhány kilót, de ami még fontosabb, szeretne formásodni, vagyis izmokat növeszteni.

Ozsvárt Orsolya: Az egészséges életmód és a fitnesz megszállottja, de úgy érzi, szakértő kezekben tudná igazán beindítani a fogyását. Nagyon jó kondiban van, kívülről fújja az összes létező gyakorlatot, plankingben nagyon erős, és jogászként dolgozik, vagyis bármiről lyukat tud beszélni a hasába.

Polgár Katalin: A nyugdíjas éveire készül, mégpedig azzal, hogy az aktív pihenés éveire szeretne lefogyva, egészségesebben ráfordulni, hogy ne csak otthon pihegjen, hanem tényleg aktív, sokat utazó, sokmindent kipróbáló nyugdíjas lehessen belőle. Korábban sokat sportolt, de két lábtörés után rengeteg súly szaladt fel rá, ettől szeretne megszabadulni.

Illés Kálmán: Erdésztechnikusból lett informatikus, aki ennek megfelelően szabadidejében saját kis kertjében nevelgeti a növényeit, valamint saját fejlesztésű stratégiai játékot ír. Ő is néhány baleset után szedett magára nagyjából 60 kilót, pedig korábban motorozott, kajakozott, aktív életet él. A célja, hogy újra elbírja a kajak, és vízre tudjon vele szállni.

Természetesen most is aktív nézője lehet a sorozatnak, ami azt jelenti, hogy most is készülnek otthon elvégezhető, ötperces, nagyon intenzív edzésvideók Bánkuti Gabival. Ezekre a videókra a fogyni vágyóink is tornáznak otthon, és ön is nyugodtan tegye ezt, ha mozogna egy kicsit, de nincs ideje elmenni otthonról. 

Ha még nem próbálta, akkor javasoljuk, hogy a Dívány Indavideo profilján nézze meg az első széria videóit, ott egyszerűbb gyakorlatokat talál. Ez a lenti videó már kicsit összetettebb, van benne kardiózás, meg kis kézisúlyzós gyakorlatok is.

Tehát a lényeg röviden: mostantól négy héten át ismét Szobafitnesz, heti kétszer jövünk edzésvideókkal és az életmódváltó program részleteivel is!

Köszönjük támogatóinknak: Nestlé Fitness, Trec Nutrition, Sportfood, Fitness Factory, Alakinfo

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek