Szobafitnesz Bánkuti Gabival: így étkezzen, ha formába akar jönni

A testmozgás önmagában nem elég, megfelelő étkezés nélkül nehéz (vagy inkább lehetetlen) formába jönni, életmódot váltani. A hajtás után megnézheti, hogyan oldottuk meg, hogy a programunk résztvevőinek legalább hétköznap ne legyen erre gondja, és milyen tanácsokat kaptak Bánkuti Gabitól ahhoz, hogy hétvégén is tudják tartani magukat a tervhez. 

Hogy fogok ezzel jóllakni? 

Aki egészségesen akar élni, annak tudatosnak kell lennie, a legjobban akkor jár, ha magára főz, hiszen így tudja, hogy mi kerül bele az ételébe és nem feltétlenül kell megküzdenie olyan kajával, amit nem szeret. Persze nem vagyunk mind táplálkozási szakemberek és időnkbe sem feltétlenül fér bele, ezért lehet jó opció, ha legalább hétköznap egy ételszállító cégtől rendelünk, és azoknál, amelyek sportolók vagy diétázók számára készítenek ételeket, általában egész napos menü is van. A kiválasztottak étkeztetését is így oldottuk meg a program idejére, legalábbis, ami a hétköznapokat illeti. A videóban pedig be is nézhet egy kicsit a kulisszák mögé, és Varga Dóra dietetikus ad pár tippet azoknak, akik a részvevőkhöz hasonlóan szintén most váltanának életmódot. 

Ha már táplálkozás, nem szabad elfeledkezni a táplálék- és étrend-kiegészítőkről sem, mert ezek nagyon hasznosak azok számára, akik komolyan gondolják a testmozgást. (Bánkuti Gabi két cikkét a témában itt és itt olvashatja.)

Vissza a hasizomhoz!

A második cikkünkben már volt egy ötperces videó a hasizmok átmozgatásához, és mivel sokan szeretik a hasazós gyakorlatokat, ezért itt van egy újabb adag. Akárcsak a korábbi gyakorlatokhoz, ehhez sem lesz szüksége másra, csak egy fitneszszőnyegre. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra