Szobafitnesz Bánkuti Gabival: ők a kiválasztottak!

Elindult új videósorozatunk, és öt héten keresztül kísérhetik figyelemmel, hogyan váltanak életmódot a kiválasztott olvasók fitneszszakértőnk, Bánkuti Gabriella segítségével. A felhívásunkra több mint ötvenen jelentkeztek, közülük választottuk ki az öt résztvevőt, akiket most önök is megismerhetnek. Természetesen nem feledkeztünk el az új otthoni edzésvideóról sem, most a hasizmokat dolgoztatjuk meg. Kattintson! 

"A több tucat jelentkezőből hihetetlen nehéz volt kiválasztani, hogy ki vegyen részt a programban. Mindenkivel szerettem volna személyesen beszélni és találkozni azért, hogy a bemutatkozóban leírtakat össze tudjam kapcsolni a személlyel, hogy lássam és halljam az elszántságukat, azt, hogy mit várnak a programtól. Azért, hogy könnyebb legyen a választás, öt kategóriát alkottunk meg úgy, hogy az olvasóink megtalálják azt a korosztályt, nemet, akivel maguk is tudnak azonosulni" - mondta Bánkuti Gabriella, aki így jellemezte a kategóriákat:

  • A lány, aki fiatal, ambiciózus, de nincs komolyabb sportolói múltja, ám szeretné, ha élete szerves része lenne az egészséges életmód.
  • Az anyuka, aki szeretne újra fitt, egészséges és vonzó lenni, de nem tudja, hogyan illessze bele az életébe a sportot.
  • Az élsportoló, aki a programot célorientáltan akarja a versenyfelkészülésébe beleilleszteni.
  • A férfi, aki a másik nemet képviselve megmutatja azt, hogy egy férfinak is kell magával foglalkozni.
  • A 40 feletti, aki megmutatja azt, hogy lehet fitt és egészséges lenni negyvenen túl is.

Kockahas? Nem probléma!

A combok és a fenék után most a hasizom van soron. Ezekhez a gyakorlatokhoz sem lesz szüksége másra, csak egy fitneszszőnyegre és esetleg egy törülközőre. Ide kattintva pedig további tippeket olvashat szakértőnktől arról, hogyan lehet kockás és lapos hasa. 

Mustra