Időspirál Élményközpont

Az Időspirál Élményközpont a modern oktatási módszereket és a természettudományokat kapcsolja össze. Az ide látogató gyerekek a virtuális és kiterjesztett valóságot, valamint az érintőképernyők lehetőségeit kihasználva, játszva ismerkedhetnek meg az emberi testtel, a Naprendszer titkaival, a digitális világ - robotika elemeivel, a földtörténeti korokkal, őslényekkel, valamint a Föld óceánjainak világával. Az itt eltöltött teljes tanítási nap hatalmas élmény, és óriási tudásforrás a gyerekek számára.

Időspirál Élményközpont
Időspirál Élményközpont

Az Időspirál Élményközpontba látogató gyerekek a virtuális és kiterjesztett valóságot, valamint az érintőképernyők lehetőségeit kihasználva, játszva ismerkedhetnek meg az emberi testtel, a Naprendszer titkaival, a digitális világ - robotika elemeivel, a földtörténeti korokkal, őslényekkel, illetve a Föld óceánjainak világával. Az itt eltöltött teljes tanítási nap hatalmas élmény, és óriási tudásforrás a gyerekek számára.

Az Élményközpontba érkező diákok 3 különböző teremben, forgószínpadszerűen vehetnek részt foglalkozásokon. A termekben multi touch monitor, virtuális valóság (VR) élményét nyújtó sisak és kiterjesztett valóság (AR) képzetét keltő eszközökkel zajlik az ismeretszerzés. Az interaktív, beszélgetve történő tudásátadáson túl, a hangsúly a játékos tanuláson van. A látogató gyerekek újszerű és modern módon juthatnak ismeretekhez. Az Időspirál Élményközpont szakmai anyagai a tudománypedagógia és élménypedagógia eszközeivel válnak teljessé. A foglalkozássorozatokon kívül igény szerint nyári táborokat, délutáni szakköröket is szerveznek.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.