Melegítsetek be a karácsonyra a Mikulás Fesztiválon!

Január 6-ig tárt kapukkal vár kicsiket és nagyokat a Nagykarácsonyban megrendezett Mikulás Fesztivál. A hétvégenként zajló programokon krampuszokkal és a Magyar Mikulással is találkozhatunk, de koncertek, bábjáték és szalmalabirintus is színesíti a felhozatalt.

Január 6-ig minden hétvégén programokkal várják a gyerekeket Nagykarácsonyban: a Mikulás Fesztivál többek közt játszóházzal és bélyegkiállítással teszi szebbé az ünnepet megelőző időszakot.

Az idei szezon újdonsága az a kiállítás, amely a Titkokat Őrző Manók világába kalauzol, a Szalmalabirintusban pedig a krampuszok által elrejtett tárgyak várják, hogy megkeressék őket. Hétvégenként bábjáték, mesejáték, koncertek és bohócparádé szórakoztatja a látogatókat, a Karácsonyi Múzeum emellett az ünnepekhez kapcsolódó és helyiek által készített érdekességeket mutat be.

És ha mindez még nem lenne elég: hangversenyekkel és adventi vásárral is kedveskednek a közönségnek, a helyszínek között lovaskocsi és kisvonat közlekedik, és személyesen is találkozhatunk a Magyar Mikulással. Az adventi vásár november 27-én, szombaton nyílik.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek