A Sony a helyi közösségre is gondol a foci vébén

sonyA Sony a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság támogatójaként a helyi közösségre is gondol. Ennek részeként egyes, a vébén részt vevő afrikai ország, köztük Ghána és Kamerun számára ingyenes köztéri óriási kivetítőn, HD minőségben közvetíti majd a mérkőzéseket.

Ennek részeként egyes, a vébén részt vevő afrikai ország, köztük Ghána és Kamerun számára ingyenes köztéri óriási kivetítőn, HD minőségben közvetíti majd a mérkőzéseket. Ez a JICA (Japán Nemzetközi Együttműködési Hivatal) és az ENSZ figyelemfelkeltő és tájékoztató tevékenységével párhuzamban folyik majd, melynek fontos része, hogy a közösség többet tudjon a HIV/AIDS problémáról, illetve megelőzéséről.

A Sony, a JICA és az ENSZ összefogásával volt már hasonló kezdeményezés tavaly júliusban, Ghánában, mely 7500 látogatót vonzott.
fifa
Bár a világbajnokság házigazdája Dél-Afrika lesz, a helyiek közül sokan így sem engedhetik meg maguknak a részvételt egyetlen mérkőzésen sem, ezért indították a For The Children projektet, melynek keretében 15 000 dél-afrikai gyerek vehet részt a vébén.

Oszd meg másokkal is!
Mustra