no

Még nyolc stílustipp őszre

Két cikkünkben is összegyűjtöttük már azokat a ruhadarabokat, amelyeket ősszel mindenképpen érdemes beszerezni. Most egy újabb adag jó tanács következik a Huffington Post jóvoltából. Ugyan sokan nem gondolnák, hogy pont októberben érdemes kipróbálni valami teljesen újat, pedig szerintük ez remek alkalom, hiszen újra előkerülnek a szekrényből az unalmas pulóverek és kabátok. Részletek a hajtás után!

1. Egy bőrnadrág

Az őszi trendekkel foglalkozó cikkek szinte mindegyike kiemeli, hogy a bőrnadrág kihagyhatatlan ebben a szezonban. Persze az se baj, ha csak egy műbőr cicanadrággal bővítjük a ruhatárunkat. Választék van bőven, nézzék csak meg a mellékelt galériát!

2. Egy pöttyös harisnya

Tavaly decemberben azt szerettük volna megtudni olvasóinktól, hogy menőnek vagy cikinek tartják-e a mintás harisnyákat. A szavazatok alapján egyértelműen az előbbi, és így gondolják ezt a Huffington Post szerzői is. Ők a pöttyös harisnyát emelték ki, de persze más mintát is választhatunk, a lényeg az, hogy az egyszínűeket egyelőre hanyagoljuk.

3. Egy kétszínű baseballsapka

Nemrég megnéztük, hogy milyen sapkákat és kalapokat is kínálnak a ruhaboltok, ám a válogatásunkból kimaradt a kétszínű baseballsapka, pedig állítólag ez olyan darab, amivel fel lehet dobni az őszi ruhatárunkat. A Parfois oldalán meg is találtuk a megfelelő darabot 3495 forintért.

4. Egy lakk bokacsizma

A lapos talpú cipők állítólag unalmasak, így érdemes ezeket lecserélni olyan darabokra, amelyeknek van egy kis sarka, mondjuk mint a Zara 20 ezer forintos lakkcsizmájának. Az üzleteket egyébként elárasztották a csinos bokacsizmák, így biztosan mindenki talál magának megfelelő darabot.

5. Egy púderszínű táska

Vannak nők, akik csakis nagy oldaltáskával képesek elindulni otthonról, és képtelenek a szükséges cuccaikat belezsúfolni egy kis borítéktáskába. Nem ítéljük el őket, mi is ilyenek vagyunk, pedig állítólag nagyon sokat dobna a megjelenésünkön, ha egy púderszínű kistáskával mászkálnánk.

6. Egy sötétvörös rúzs

A vörös rúzs újra divatba jött, a különböző rendezvényeken és bulikon szinte minden lányon ilyet látni. Merjünk különbözni, és próbáljunk ki egy sötétebb, ősziesebb árnyalatot. Jó, ha valaki nagyon bátor a sárgát, a kéket és a lilát is kipróbálhatja.

7. Egy sötétkék körömlakk

Unja már a francia lakkozást vagy a vörös körmöket? A Huffington Post szerint akkor itt az ideje kipróbálni valami újat, mondjuk egy sötétkék árnyalatot. Így ősszel egyébként a sötét-, esetleg smaragdzölddel is érdemes megpróbálkozni, hiszen ez is a szezon egyik kedvenc színe.

8. Egy új frizura a dolgos hétköznapokra

Végül, de nem utolsósorban változtassunk a frizuránkon is. Hosszú hajúak előnyben, ugyanis a cikk erre a szezonra a különböző fonatokat ajánlja. Picit macerásabb egy egyszerű lófaroknál, de mivel most a szigorúbb fazonok helyett a lazán font és a feltűzött haj a divatos, azért annyi időnket nem veszi el.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek