Unja a csillogó gömböket? Díszítsen csillámos pizzával!

Klasszikus karácsonyfadíszeket gyakorlatilag bárhol beszerezhet, legyen szó gömbről, csillámos csúcsdíszről, szalmafigurákról, vagy cuki, Mikulásnak öltözött rénszarvasról esetleg hóemberről. Mi viszont a legdurvább giccshatáron is kívül eső, kimondottan extrém, mondhatni különc díszeket térképeztünk fel, amiket a galériában meg is mutatunk. 

Ha minden évben beszerez egyet, akkor nyugdíjas korára biztos hogy ön lesz a legmenőbb nagyszülő a környéken, persze ha eléggé vigyáz mondjuk a balerina malacra, vagy csillámos pizzára.

Az internet tárháza persze ebben a témakörben is kifogyhatatlan, hiszen a legundorítóbb darabokon kívül persze a kézműves részleg is kiveszi a részét így zombi Mikulást is tehet a fájára, akár saját maga is készíthet díszt tamponból, aki meg ennyire nem elvetemült, az találhat Justin Bieber díszt is. Ha akar. 

De mindenkit megnyugtatunk, nem kell ennyire messzire menni, hogy furcsaságokat találjon. A különc díszek éllovasa itthon a Butlers, ahol tényleg nehéz választani, és sajnos drága is, de ki tud ellenállni egy uszkáros, vagy egy aligátoros karácsonyfadísznek?

A másik új vonulat a világító díszeké: ezek a LED-es cuccok nem valószínű, hogy a családi örökség részei lesznek, de legalább nem is annyira drágák. Viszont egy kék fényt sugárzó hóembernél, vagy egy színváltós rénszarvasnál különcebbet nem nagyon tudunk elképzelni, és a százforintos boltok kínálatában nem is olyan drágák.

Még jobb megoldás, amit szintén láttunk néhány helyen - akár még a Tescoban vagy a Parktikerben is - láttunk, hogy ma már gyakorlatilag bármit fel lehet akasztani a fára. A karácsonyi dadaizmus jegyében az sem szükséges, hogy a dísznek köze legyen a karácsonyhoz: így kerülhetnek a fára kulcsok, diszkógömb, sőt kesztyű is. Szóval idén, ha különc fára vágyik, ne fogja magát vissza, akasszon rá bármit, amin van akasztó! Sőt, az sem baj, ha nincs: elég csak úgy rátekerni vagy a fának támasztani, és kész is a saját sokkoló merész stílusú karácsonyfája.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek