Amit a nők igazán akarnak

Ötletes és örömöt okozó ajándékot venni a legnehezebb, legyen szó a legjobb barátnőről, édesanyáról. Összeszedtünk pár dolgot, amivel talán ihletet adhatunk.

Hobbi

A legkönnyebb helyzetben talán akkor vagyunk, ha van hobbija annak, akinek ajándékot keresünk. Akik szívesen varrnak, biztosan örülnének például egy varrási ötleteket felvonultató könyvnek, vagy esetleg egy komolyabb ollókészletnek.

Sport

A sporthoz szükséges kiegészítők száma a végtelenhez közelít. Legyen szó minőségi sportruházatról, de egy személyre szabható edzésprogramot összeállítani képes rendszer (például egy sportóra), vagy éppen egy telefonra letölthető alkalmazás is nagy örömet okozhat.

stockfresh 887284 woman-at-the-gym sizeS

Konyhai kiegészítők

Olyan, hogy jól felszerelt konyha nem létezik. Mindig van mit lecserélni, és folyamatosan jelennek meg újabbnál újabb termékek, amire titkon vágyunk. És akkor a véget nem érő termékválaszték mellett nem is beszéltünk még a több tucat szakácskönyvről.

Sminkkellékek

Szintén olyan kategória, amiből mindig megjelenik a piacon újabb, jobb, szebb. Választhatunk praktikus csomagolású sminkecset készletet, hajvasalót, vagy manikűrkészletet.

stockfresh 511854 brunette-girl sizeS

Sorozat

Mindenki tud legalább egy olyan sorozatot mondani, amit szívesen néz. Ezek után remek ajándék lehet a hiányzó évad megszerzése, vagy esetleg az összes kiadott rész begyűjtése.

Küzdelem a hideg ellen

Míg a sál és a sapka kifejezetten az unalmas kategóriába tartozik, addig egy divatos mintájú vagy éppen különleges harisnya örömet okozhat. Különleges és mutogatásra kiváló darab lehet (főleg, hogy hazánkban még nem forgalmazzák) egy gyapjúval bélelt harisnya. Látszatra ugyanúgy néz ki, mint a hagyományos, azonban a viselője télvíz idején sem panaszkodik majd a hidegre.

Italok

Választhatunk különleges teákat, kávékat, de igazán nagy örömet okozhatunk egy különleges formatervezésű termosszal.

stockfresh 806477 pot-of-tea sizeM

Ajándékutalvány

Bár vitatott dolog, hogy mennyire is szerencsés ajándék helyett csupán egy kártyát a fa alá tenni, de ha belegondolunk, mi is bármikor örömmel mennénk úgy vásárolni a kedvenc üzletünkbe, hogy nem a saját pénztárcánkhoz kell igazodnunk. Ráadásul ebben az esetben nem kell a rosszul választott termék miatt szabadkozni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek