LÁJFHEKK

Két és fél hónap alatt sem romlott meg a tejföl

Becca 2015. december 15., kedd 14:29

Soha ne dobjon ki olyan tejterméket, aminek a feltüntetett dátum szerint lejárt a szavatossága, mert simán elképzelhető, hogy az égadta világon semmi baja sincs. De tényleg. Kipróbáltuk. Szóval, mielőtt bármit is a kukába hajítana, győződjön meg róla, hogy tényleg megromlott-e.

Bevásároltunk egy rakás tejfölt, mindet azonos lejárati dátummal, majd két és fél hónapon keresztül hetente felbontottunk és megkóstoltunk egyet belőlük, hogy megnézzük, mi történik velük jóval a lejárati dátum után. Azonos márkájú és természetesen azonos lejárati idejű termékeket teszteltünk, mivel ezúttal nem az árut forgalmazó/gyártó cég a fontos, hanem az, hogy meddig bírja a tejföl a lejárati dátuma után. A hajtás után megtudja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csúnyán átvert minket a Ryanair, 50 milliós büntetést kapott

etelka 2015. december 15., kedd 11:45

50 millió forintos büntetést szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), miután megállapította, hogy a Ryanair Ltd. (Ryanair) megtévesztő tájékoztatási gyakorlatot folytatott magyar nyelvű foglalási oldalán, mert a Dinamikus Valuta Átváltási Rendszerről hiányos, az átváltási árfolyamról pedig megtévesztő tájékoztatást nyújtott 2012 februárja és 2015 októbere között. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezt csinálja utánuk, ha tudja

ST 2015. december 14., hétfő 19:27

Az ember szívesen néz olyan videókat, amiben szép dolgok készülnek, és az ígéretük szerint akár mi magunk is megalkothatjuk őket. Azonban az néző egy – egy alkalommal utólag döbben csak rá – már a videó nézése közben –, hogy bár valóban lépésről lépésre mutatják a teendőket, de ez azért nem az ő asztala.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 növény, amit sötétebb szobákba is bátran tehet

ST 2015. december 13., vasárnap 10:38

Minden növény igényli a gondoskodást és az öntözést, a fény pedig mindegyiküknél ugyanilyen létfontosságú - ám a mennyiségben itt is eltérnek az igényeik. Bár egy természetes fénytől teljesen elzárt helyiségben a legstrapabíróbb növények sem fognak túlélni, sok esetben a félárnyék már elegendő lehet olyan szépségeknek, amikkel tökéletesen feldobhatja a kissé sötétebb szobákat is. Hogy mik lehetnek ezek, arra a Housebeautiful.com ad 10 ötletet

Távolról sincs vége, olvasson még »

Filléres madáretető – házilag

Becca 2015. december 11., péntek 16:39

Hetek óta arra várok, hogy végre hideg legyen. Na, nem azért, mert annyira odáig vagyok a télért, hanem mert akkor végre látnám értelmét, hogy elkészítettem a madáretetőket. Jó, persze, eső és hó nélkül is jönnek enni a madarak (szóval, az etetők semmiképpen sem vesznek kárba), de mennyivel jobb érzés azt látni, hogy zord időben akár meg is tudják valahol húzni magukat! 

A házi madáretetőt elkészíteni nem csak jó időtöltés, de sokkal olcsóbb is, mint megvenni a boltban – ráadásul tökéletesen megfelel a szabadon élő, kisebb madarak etetéséhez, és még fel is dobják a teraszt. Mutatjuk a hajtás után, hogyan álljon neki.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Simán lehet alkudni az Auchanban

ermiz 2015. december 11., péntek 10:35

Nemrég még a Black Friday akciói miatt taposták egymást az emberek, aki meg nem azért rohant az üzletekbe, az a szombat délelőtti bevásárlását intézte. Talán ezért is voltak viszonylag sokan a talán legkacskaringósabban megközelíthető solymári Auchanban. Szívesen kihagytam volna ezt a szombati "ereszd el a hajamat" tülekedést, de nem bírtam ellenállni az áruház ötletének, mely szerint áruházaikban időnként "garázsvásár" keretében szabadulnak meg a felesleges raktárkészlettől. A kiárusítás csak egy dolog, de itt alkudni lehet, mint az igazi piacon. Az ötlet zseniális - már ha működik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne csak a növényeket, az egész kertet téliesítse!

ST 2015. december 10., csütörtök 15:15

Ahogy az idő egyre hidegebb lesz, a kerti munkák is véget érnek. Ilyenkor viszont nemcsak a kertet kell felkészíteni a hidegre, hanem a szerszámokat, eszközöket is téliesíteni kell. Ezzel ugyanis megnöveli az élettartamukat, vagyis jelentős összegeket spórolhat meg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy kattintással is segíthet a cserdi romáknak

Edicsek 2015. december 10., csütörtök 13:12

Cserdi egy roma többségű település Baranyában, ami a mai Magyarországon nem lehetne sikertörténet – csakhogy mióta közel három éve a roma származású Bogdán László lett a polgármester, a kis falu életében hatalmas változás állt be. Az addig 98 százalékos munkanélküliség 6 százalék alá csökkent, a lakók gazdálkodnak, a házakat felújították, a gyerekek pedig tanulnak, mert aki szorgalmas, az jutalmat kap. Nem véletlen, hogy a média is felkapta őket, így az Index is tudósított arról, amikor két éve karácsonyra már ők küldtek egy tonna saját termesztésű zöldséget a budapesti rászorulóknak, a tavalyi adományuk már 5 tonnányi saját termesztésű zöldség volt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Elég egy ajándék is az ismerős családnak, ha az viszont jó

Edicsek 2015. december 10., csütörtök 10:28

Mikor ismerős családokhoz hivatalos karácsony alkalmából, mindig nagy dilemma, hogy mit is vigyen ajándékba. Még nagyobb gondot okoz az, hogy a rokon családokhoz mivel állítson be, mit adjanak egymásnak, ezért összegyűjtöttünk néhány olyan ajándékötletet, amivel biztosan nem nyúl majd mellé, amikor karácsonykor vendégségbe megy, ráadásul nem is kell mindenkinek külön ajándékot keresni, mert az egész család használhatja. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Must have szerszámok mindenkinek

ermiz 2015. december 9., szerda 16:32

Kiszakad, eltörik, hiányzik, laza - csak néhány probléma a ház körül, amit nem lehet szerszámok nélkül megoldani. Na de mi kell egy átlagos háztartásba?

Először is attól függ, hogy házban vagy lakásban lakik, és van-e bármiféle ingerenciája a szerelésre. Ha ez utóbbi áll fenn, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy mi az amit feltétlenül be kell szerezni, és mi az amit helyettesíteni lehet, bár vészhelyzetben szinte mindent lehet helyettesíteni. 

A gyártók már árulnak női szerszámkészleteket is, ám ezek többnyire kimerülnek annyiban, hogy a szerszámok rózsaszínek, ami valljuk be, 18 éves kor fölött a nők 99 százaléka számára nemhogy menő volna, hanem egyenesen kínos (még ha amúgy a szerszámokkal semmi baj sincs). 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A WWF pandás logóban teknős és gorilla is megbújik

Divany.hu 2015. december 9., szerda 11:48

A WWF ikonikus pandáját alakította át egy belorusz grafikus, bizonyos Yana Makarevich egyéb veszélyeztetett állatfajokra, mondván, ez a szimbólum könnyedén variálható, ráadásul nem is csak a pandák vannak kitéve veszélynek, adta hírül a designboom. A grafikus három másik állatfajt – a hegyi gorillát, a galapagosi pingvint és a madagaszkári teknőst rejtette el a logókon úgy, hogy csak az eredeti pandát alkotó formákat vette hozzá alapul. A grafikus azt reméli, hogy az emberek ezáltal még többet fognak beszélni majd a szervezetről mint eddig, hiszen a panda logójuk amúgy is nagy sikernek örvend.  

panda-transormation-designboom-818.gif
Fotó: Yana Makarevich

Extra penészt is ad az akciós sajthoz a Tesco

Divany.hu 2015. december 8., kedd 19:40

Akciósan kínálta a Bécsi úti Tesco áruház a sajtjainak egy részét. Mivel a lejáratközeli termékeket szokták leakciózni, így viszonylag jó áron lehet olyan árukhoz - ez esetben a sajtokhoz - hozzájutni, melyeknek még semmi bajuk, de eredeti áron sajnáljuk rájuk a pénzt. Nem is akarunk senkit eltántorítani ezektől a jó kis akciós termékektől, de érdemes jól megnézni, mit is veszünk. Mi ugyanis több olyan penészes sajtba is belefutottunk, amit inkább kidobni kellett volna és nem leárazni.

A fotókat elküldtük a Tesco sajtóosztályának is, akik a következőképpen látják a helyzetet. "A küldött képek és a lefolytatott ellenőrzés alapján elmondhatjuk, hogy a fotókon szereplő termékekkel valóban gond volt, minőségük nem felelt meg az előírásoknak, illetve a termékek megfelelő tárolása és a helyes kihelyezési forma sem valósult meg. A fényképeken látható termékek esetében dolgozói mulasztás történt. Az érintett dolgozókat azonnali ismételt oktatásban részesítettük a helyes gyakorlatból, hogy az eset ne történhessen meg újra. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk." írták levelükben.

Így ellenőriz a Tesco

 A sajtok ellenőrzése a Tesco áruházakban az alábbi folyamatok szerint zajlik: A sajtpultunkban kapható sajtok egész korongban vagy tömbben érkeznek, majd ezt követően saját eszközeinkkel meghatározott folyamat szerint fogyasztói kiszerelésre kerülnek. Az általunk felhasznált csomagolóanyagok (polistirol tálca valamint strech fólia) minden esetben a sajt jellegéhez leginkább alkalmazkodó módon kerülnek kiválasztásra.

Az egész tömbsajtok fogyaszthatósági ideje a legtöbb esetben több, mint 40 nap, amit a megvágást követően a saját akkreditált laboratóriumi tesztjeink eredményeivel igazolt másodlagos fogyaszthatósági idővel látunk el. Ez szintén igazodik a sajt jellegéhez, figyelembe veszi a mikrobiológiai valamint az érzékszervi paraméterek változását is, és 5-9 nap között váltakozik.

A „sárga címkézés” saját belső gyakorlatunk ami nem a termék minőségének csökkenése miatti árengedményét jelenti, hanem a készletek ideális szinten történő tartását segíti. A „sárga címkézés” elvégzése előtt kollégáink minden esetben a ún. „Megvenném-e” elvnek - amely azt jelenti, hogy a dolgozó saját vásárlói szemmel, illetve az oktatások során kapott kiegészítő termékinformációk alapján megvenné-e az adott terméket – megfelelően ellenőrzik a termékeket mind minőség mind pedig csomagolás szempontjából. Az ennek a folyamatnak megfelelő termékek azok, amelyek végül „sárga címkézésre” kerülhetnek. 

Nem mindegy, hogy nemes penész vagy penész

A penészgombáknak számos fajtája van, amelyek növényi vagy állati szöveteken, élettelen anyagokon telepszenek meg. A gombák, a növény- és állatvilág mellett, az eukarióta (sejtmaggal rendelkező sejtek) sejtű élőlények harmadik önálló csoportját jelentik. A penészgomba név csak megjelenési formát jelent, nagyon különböző mikroszkopikus méretű, szaporodású és életmódú hifafonalas (gombafonal) gombákra vonatkozik, amelyek rendszertani rokonsága olykor nagyon távoli. Túlnyomó részük ivartalanul szaporodik, a spórák szóródását a levegő, víz vagy rovarok biztosítják.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez a legmenőbb szőnyeg, amit valaha is láttunk!

ermiz 2015. december 8., kedd 13:30

Semmiféle csúcsdizájnerhez nincs köze, viszont közösségi alapon készült, egy kis közösség saját képére formálva, és ezzel a Mosonszolnoki Ifjúságért Hagyományőrző Egyesület készítette el az ország legmenőbb szőnyegét. Komolyan mondjuk.

Az egész úgy kezdődött, hogy van egy 1800 lelkes település, Mosonszolnok, ahol úgy gondolják, jó ha a falu együtt is csinál valamit. Ezért pályáztak a Norvég Alapnál némi pénzre, és egy nyolc fordulós játékot hirdettek meg, ahol a falu összes utcája versenyzett egymással: volt, hogy az utca legszebb nyulát keresték, volt kaszálóverseny, de építettek együtt fűzfaágakból egy 5 méteres Szentkoronát is, köztéri alkotás jelleggel, ami szintén jól összehozta a település lakóit.

Végül eljutottak odáig, hogy a Retextil Alapítvánnyal közösen egy hatalmas, 3x4 méteres szőnyeget készítsenek el. A hatalmas szőnyeget mintegy két héten át készítették különböző technikával, és a végén a falu összes háza rákerült. A Retextil segített a mintával, azaz az úthálózatot rajzolta rá egy fekete vászonra, és megtanította a technikára a lelkes önkénteseket. 

A helyiek örültek volna, ha a szőnyeg a sportcsarnokba kerül, ahol nagyon sokan megfordulnak, mert itt rendezik a térség kézilabda meccseit, ám úgy tűnik erre nem lesz lehetőség. Így a helyi művelődési ház fogadta be a hatalmas alkotást, ami csak azért kár, mert feltehetően itt sokkal kevesebben fogják látni. Ezért is mutatjuk meg most mi, íme:

Teljes luxusban ingázhat Budapest és Dubaj között

Edicsek 2015. december 8., kedd 09:15

December elsejétől a Budapest és Dubaj között még nagyobb gépekkel és még több szolgáltatást igénybe véve utazhat. A Boeing777-es típusú Emirates gépen már kaviár, Dom Perignon pezsgő is jár az első osztályon utazóknak, míg a turista osztály is tartogat újdonságokat, miközben az árak nem változtak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Igényes lakás olcsón: mutatjuk a praktikákat

Becca 2015. december 7., hétfő 09:46

A Király utcához, bulinegyedhez közel eső lakások most a fénykorukat élik. Andrea is ezért döntött a Mozsár utcai ingatlan megvétele mellett, mert tudta, hogy ha egyszer el akarja adni, biztosan sokkal többet tud érte kapni, mint amennyiért vette plusz, amit beletett. Egyelőre azonban esze ágában sincs megválni tőle, sőt, büszkén mutogatja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Légylárvás húsnagykert ellenőrzött a Nébih

ermiz 2015. december 7., hétfő 09:36

A Nébih szereti hétfőn publikálni az eredményeit, most egy november végén elvégzett vizsgálatról írtak. A hivatal munkatársai egy budapesti húsnagykereskedést ellenőriztek, melynek során 3.5 tonna élelmiszert foglaltak le. A Kormany.hu-n szereplő lista szerint az ellenőrzött cég az Ürmös-Hús kft, akiknek a telephelye a Kórház utcai piac egyik boltja, és honlapjuk szerint több mint 350 céggel állnak kapcsolatban. Az ellenőrzés óta az üzletben a higiéniai hibákat kijavították, így tevékenységüket folytathatják.

A nagykereskedelem mellett húsdarabolást, csontozást is végeztek az üzemben, mely erősen szennyezett, takarítatlan és zsúfolt volt. A daraboló helyiségben a kézmosáshoz nem állt rendelkezésre meleg víz, nem működött az eszközfertőtlenítő, penészfoltos volt a hústőke, a csontgyűjtő ládában pedig légylárvák nyüzsögtek. A rossz higiéniai állapotok miatt az egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették a szakemberek.

A legnagyobb gyorséttermek imádják a hazait

Edicsek 2015. december 7., hétfő 09:14

Mindenki evett már gyorsétteremben. Vagy azért, mert gyorsan szeretett volna elfogyasztani egy ebédet, vagy mert az esett útba, vagy mert kimondottan szereti a felhozatalt, esetleg azért, hogy tisztában legyen vele mit is kell pontosan szidni, ha divatos akar lenni. Pedig a gyorséttermek többsége nem laboratóriumban tárolt vegyszerekből formázza a salátalevelet és nem is vízből és porból keveri ki egy üstben a bucit, hanem talán pontosan ugyanattól a termelőtől vásárolja, akitől ön is szokta. Megkérdeztük a legnagyobbakat, hogy ők honnan szerzik be a hozzávalókat az ételekhez. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Na, vajon mi volt a fekete péntek sztárja az Egyesült Államokban?

mzd 2015. december 5., szombat 16:54

Sajnos nem a lapostévé. Egyébként is szomorú tény, de a köztelmúltbeli kaliforniai lövöldözés után még szomorúbb, hogy idén a fegyverek voltak a legkelendőbb árucikkek Amerikában a fekete péntek alkalmából. November 27-én 185 ezer ellenőrzést végzett el az FBI egy nap alatt - ezzel megdöntve az 1988-as rekordját, olvasható a CNN oldalán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek lettek 2015 legdizájnosabb éttermei és bárjai

aa 2015. december 4., péntek 20:11

Idén is átadták a legdizájnosabb éttermeknek és bároknak járó elismerést, a Restaurant & Bar Design Awardsot, melyen nem csak az Egyesült Királyságban található látványos és olykor hatásvadász projektek kaptak helyet, hanem a nemzetközi vonalról is talált innovatív munkákat a szakmai zsűri. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mi most a legmenőbb hely Bukarestben, Londonban, Párizsban, Japánban vagy Antwerpenben!

Ilyen, amikor épp a fogyasztóvédelem főigazgatóját próbálják bepalizni egy termékbemutatón

ZZs 2015. december 4., péntek 11:04

Az egyik, kisnyugdíjasok bepalizására szakosodott termékbemutatós cégnek nem sikerült túl jól az a rendezvénye, ahová szívós munkával, először névre szóló meghívóval, majd telefonon is kapacitálva elcsábították dr. Szente Istvánt. Akiről csak azt nem tudták, hogy személyében épp a hozzájuk hasonló cégek ellen hivatalból eljáró Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgatóját sikerült behálózniuk. A dolog már csak azért is pikáns, mert pont kedden, decemver 1-jén fogadták el az új termékbemutatókról szóló jogszabály módosítását, amely januártól lép életbe.

Az igazgató pedig kapott az alkalmon, nemhogy elfogadta a meghívást, de magával vitte a rendezvényre Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Osztályának felügyelőjét is - tudta meg a Dívány. Ez már csak azért is jó húzásnak tűnhet, hisz a plusz egy főért a szervezők még bónuszt is ígértek, 20.000,- Ft, illetve 10.000,- Ft értékű tárgynyeremény formájában. De nem ezért volt az.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tízezer forint alatt is vehet klassz karácsonyi ajándékokat

Edicsek 2015. december 3., csütörtök 18:16

Nem kell ahhoz hatalmas költségekbe vernie magát, hogy a karácsony jó legyen. Elég csak egy jó ötlet és persze egy megfelelő beszerzési hely, hogy mutatós, de mégsem egy vagyonba kerülő ajándékokat vásároljon szeretteinek. Összeszedtünk néhány tippet, hol talál olyan ajándékokat, amik miatt nem kell elgondolkoznia azon, hogy évekre hazavágja a karácsonyokat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez lett a Baumax helyett

ermiz 2015. december 3., csütörtök 11:19

A Baumax helyén nyílik meg Óbudán az osztrák Mömax bútorlánc első budapesti üzlete. A hatalmas bútoráruház szerdán nyit meg hivatalosan, és mivel  a Möbelix bútoráruházak is a cégcsoportba tartoznak, ottjártunkkor a Möbelix törzsvásárlói kártyával rendelkezőket várták. Arra voltunk kíváncsiak, vajon milyen konkurenciát teremtenek a meglévő üzleteknek, milyen árakkal dolgoznak és milyen a kínálat.

Az üzlet koncepciója szerint két részre oszlik, az alsó szinten a kisebb tárgyak, kiegészítők találhatóak, fent pedig a nagybútorok és berendezett lakások kaptak helyett. A cég igyekszik széles réteget megszólítani, ami annyit jelent, hogy mind az olcsó termékeket keresők, mind a többet költők találhatnak maguknak megfelelő kínálatot. 

Az ön szobájának is szüksége van fókuszpontra!

ST 2015. december 2., szerda 14:23

A lakberendezés lényege, hogy az otthona még szebb, látványosabb, meghittebb és kellemesebb legyen. Ennek pedig az egyik alapeleme az, hogy a szobában kialakítsa az úgynevezett fókuszpontot. Ezzel könnyedén megadhatja a szoba alaphangulatát és rendezett, egységes képet alakíthat ki a segítségével. Hogy mit választ annak, az teljességgel önre van bízva, egyvalamit kell tudjon: azt, hogy a belépőnek megakadjon rajta a szeme. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A magyarok tudnak jófejek is lenni!

etelka 2015. december 2., szerda 11:18

Ez mondjuk nem is kétséges, ám néha minket is elfog a kétség. Ám most kiderült, nem csak a menekülteknek juttatunk el adományt, hanem a magyar rászorulóknak is adunk. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi gyűjtése során a Tesco, az Auchan, a METRO, a Penny Market és áruházakban gyűjtöttek tartós élelmiszereket, és egyetlen hétvége alatt 65 millió forintnyi tartós élelmiszer gyűlt össze, körülbelül 5000 önkéntes, köztük az akció fő támogatójának, a CIB Banknak közel 250 munkatársának segítségével. Idén több mint 40 000 ezer csomagot állítanak össze az Élelmiszerbank munkatársai az élelmiszerüzletekben átadott adományokból. A jótékonysági akció során aktív szerepet vállaltak a Centrál Színház színészei is, akik közül többen már évek óta magánemberként is részt vesznek a gyűjtésben. A 156 áruházban gyűjtött élelmiszer 381 888 adag étel elkészítésére lesz elegendő. A Tesco pedig még 15 millió forintot is adományozott az Egyesületnek. 

A 65 millió forintnyi adomány 27 százalékkal több, mint tavaly, számszerűsítve 10 082 db konzerv, 35 134 kg cukor, 39 716 kg liszt, 16 803 kg tésztaféle, 10 693 l tartós tej és 8 860 kg édesség és 15 276 l étolaj gyűlt össze. Az adakozók a legkisebbekre is gondoltak: 1 986 kg bébiételt ajánlottak fel a rászoruló gyermekek számára. 

A Tesco és az Élelmiszerbank a karácsonyi gyűjtés mellett egész évben közösen dolgozik az élelmiszerfelesleg hatékonyabb felhasználásáért,erről korábban írtunk is. A 2013 óta tartó együttműködés kezdete óta az áruházlánc eddig összesen közel 580 tonna még fogyasztásra alkalmas élelmiszert adott át az egyesületnek, amellyel közel 300 000 nélkülöző ellátását segíti napi szinten.

Ha erről lemaradt volna, de adhatnékja van, a Pólus Centerben az SOS Gyermekfalvak számára szerveznek jótékonysági gyűjtést: idén a jótékonyságot szimbolizáló impozáns fenyőfa közös feldíszítésére invitálják a látogatókat. A dekoráláshoz szükséges díszek becsületkassza elven vásárolhatóak meg, a szervezők a teljes befolyt összeggel az SOS Gyermekfalvakat támogatják. Az akció december 1-től 23-ig tart, az adakozni és díszíteni vágyókat az áruház nyitvatartási idejében, az adventi vasárnapokon is várják a Pólus jégpályája előtt.

Menő vagy ciki a döglött csirkéből készült bútor?

Menő/Ciki

aa 2015. december 1., kedd 18:50

Különös módját választotta a madárinfluenzás csirkék feldolgozásának a neves Delft University of Technology frissen végzett hallgatója, Emilie van Spronsen, aki a nemrég lement holland dizájn héten mutatta be azt az általa tervezett széket és urnát, amit a H5N8-vírussal megfertőzött csirkék betakarított csontjából és tollából készített el. – hívja fel a figyelmet a bizarr ötletre a designboom.com.

Műgyantába öntött színezett tollak.
Műgyantába öntött színezett tollak.
Fotó: emilievanspronsen.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
646 szavazat 1008 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 120

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés