Ez volt a Dívány 20 kedvenc fényképe 2020-ban

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2020-ban is rengeteg izgalmas történetet igyekeztünk elhozni nektek. Jártunk tanyán, levendulafesztiválon, a Hungaroringen. Voltunk újlipótvárosi háztetőn, rizsföldön, néptelen metrókocsiban, fine dining étteremben és egy többszörösen kitüntetett vitéz nappalijában is, hogy aztán összefoglaljuk nektek mindazt, amit tapasztaltunk, azokat a gondolatokat, nézőpontokat, amelyeket megismerhettünk.

Közben végig ott volt velünk Csabai Kristóf vagy Ruzsovics Dorina, akik csodás fotókon örökítették meg ezeket a pillanatokat. Az alábbiakban az ő munkáikból válogattunk nektek. A galériát a képre kattintva tudjátok végiglapozni. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.