Újabb fricska az Instagram-fotósoknak - ezúttal Barbie-tól

Habfürdőből kilógó lábak, trendi kávé melletti újságolvasás, napszemüvegen keresztül fotózott táj: mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki annyira egyedi képeket tölt fel, hogy folyton azt kérdezi magától, "Nem láttam már én ezt a fotót valahol?!". Ezt a jelenséget figurázza ki Socality Barbie is, akire a Wired oldalán bukkantunk.

Az okostelefonok és az Instagram elterjedésével hirtelen mindenkiből fotós lett – a technika mellé viszont kreativitást nem osztogatnak. Így fordulhat elő az, hogy mindenki ugyanazt a témát ugyanúgy örökíti meg – aztán persze várja a lájkokat az "egyed" alkotásaira. Nem tudjuk, hogy velünk van-e a baj és azzal, hogy túl hamar ununk meg mindent, de valahogy nem tudunk ugyanúgy örülni a 100. "neves" kávénak vagy a borospoháron keresztül fotózott Balatonnak. Mi mindenesetre jól szórakozunk Barbie fotóin – amelyek mögött egyébként egy anonimitásba burkolózó portlandi esküvői fotós áll.

Barbie fiókja három hónappal ezelőtt készült, mostanra pedig már átlépte a 40 ezer követőt is. Mi lehet a siker titka? „Vagy a te képeid is így néznek ki, vagy ismersz legalább egy olyan embert, aki ilyeneket készít" – fejtette meg a fotós. Socality Barbie a rózsaszín ruhát és cipőt hipszter hátizsákra és beanie-re cserélte – utóbbi egyébként egy kesztyű levágott végéből készült. Egyébként kicsit utáljuk is őt, mert nagyon jó helyeken jár – a fiók igazi tulajdonosa viszont ezt is helyre teszi. „Értem én, hogy szép ránézni ezekre a tájakra. Viszont annyira nem őszinte. Senki nem él ténylegesen így. És annyira túltolták ezt a témát, hogy már rettenetesen unalmas" – nyilatkozta.

A posztban talál pár képet, a többiért pedig ide kattintson!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra