Képtelenség jegyhez jutni a Nemzetibe

Ma reggel fél tízkor készült a lenti kép, amit munkatársunk fotózott az Andrássy úti jegyiroda előtt. Mint a többi ember, ő is azzal a szándékkal érkezett, hogy jegyet vásároljon bizonyos előadásokra az Alföldi Róbert által utolsó évadban igazgatott Nemzeti Színházba. Azért pont ezen a havas hétfőn áll a sor a jegyiroda előtt, mivel a színház a mai napon tette közzé márciusi előadásainak időpontjait.

A sor 10:30-ig sem csökkent
A sor 10:30-ig sem csökkentdivany.hu

Másik munkatársunk mindeközben gép előtt próbálja a lehetetlent, azaz jegyet szerezni a Vadászjelenetek Alsó-Bajoroszágban című darabra, ám már 10 óra 4 perckor sem volt online eladó egy darab sem. A színház oldala jelenleg le van fagyva, bár kollégánknak sikerült a Hazafit nekünk! című előadást berakni a kosarába, ám ennél a műveletnél tovább nem jutott és a kosárból azóta valahogy ki is került a jegy.

A honlap: a kis mínusz jelek helyén kéne lennie az árnak, így azonban nem lehet vásárolni.
A honlap: a kis mínusz jelek helyén kéne lennie az árnak, így azonban nem lehet vásárolni.divany.hu

A Dívány azonban nem adja fel, most éppen a Nemzeti Színház felé tartunk, hogy megnézzük az ottani helyzetet.

Update: A Nemzeti előtt hasonló állapotok uralkodnak, állítólag már Alföldi Róbert igazgató is járt kint, hogy megnyugtasson mindenkit, hamarosan rendbehozzák az összeomlott rendszert. Kollégánk végül sikerrel járt, a helyszínen néhány előadásra sikerült jegyet szereznie, bár korántsem azokra, amikre szeretett volna menni. Az már biztos, hogy Alföldi Róbert aligha veszteségesen fogja átadni a színházat Vidnyánszky Attilának.

Oszd meg másokkal is!
Mustra