Kinek áll jobban ugyanaz a Stella McCartney ruha?

Vajon minek tudható be, hogy Stella McCartney asszimetrikus ruhája pár héten belül négy külföldi celeben is feltűnt? Gonosz stylistok aknamunkája vagy tényleg ennyire jól sikerült a mintás mini?

Az év első hónapjaiban a brit olimpiai formaruháért felelős Stella McCartney 2012-es tavaszi kollekciója volt a legnépszerűbb a vörös szőnyegen. Többen az ő paisley-mintás, asszimetrikus ruhájában jelentek meg társadalmi eseményeken. Nicole Kidman a Nashville-i 59. BMI Country Awardson jelent meg még tavaly év végén a bordó, egyujjas, hosszú McCartney ruhában, mely annak ellenére nagyon jól mutatott rajta, hogy a bokáig érő és egyujjas fazon keveseknek előnyös. A barátnőjével smacizó énekesnő, LeAnn Rimes a 47. Academy of Country Music Awardson viselte ugyanazt a neccbetétes ruhát, csak rövid változatban. A gyakran bikiniző celeb cipőválasztása egyébként dicséretes, bár a ruha rajta valahogy nem áll jól.

Az 1987-ben született amerikai modell, a Sports Illustrated fürdőruhák arca, a nyár legjobb nője, Brooklyn Decker is mini McCartney ruhát választott a Battleship londoni bemutatójára. Az övé színben és nyakmegoldásban tér el a többiekétől, de talán épp ettől sokkal szebb. Úgy tűnik, Deckernek is nagyon bejön az indiai fenyődobozokra emlékeztető minta.

Kinek áll jobban a Stella McCartney ruha?

A negyedik Stella McCartney-ban feszítő celeb Gwyneth Paltrow, aki Pekingben viselte a hajszínéhez passzoló, Barbie-kék egyujjas miniruhát, amihez fekete cipőt és fekete táskát választott. Hasonló ruhát választott magának egyébként Helena Christensen is, de az általa felvett McCartney göncnek az ujjmegoldása sokkal szofisztikáltabb, mint a többieké. A képen látható négy celeb közül kinek áll legjobban a harsány ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek