A Baggu mostantól bőrtáskákat is kínál

A klasszik hasadásgátló nejlonból készült, trendi bevásárlótáskáiról híres Baggu bőrből készült kollekciót dobott piacra: így két legyet üt egy csapásra.

A Baggu újrahasznosítható, masszív nejlonból készült színes, a neontól kezdve a legkülönbözőbb mintákon át a szolidabb árnyalatokig terjedő bevásárlótáska-kínálata most szolidabb színárnyalatú bőr-darabokkal bővül - írja a Notcot.

Bár a koncepció nem új – a japánok már feldobtak néhány verziót és az A+R-nek is vannak hasonló darabjai –, a Baggu vállalható és kellemes módon vegyíti a lezserséget és az eleganciát. Persze nem feltétlenül akarnánk egy bőralkalmatosságba tuszkolni az éppen megvett tojást, húst és tejet, de a Baggu-táskák mostantól remek választásnak bizonyulhatnak, ha épp vásárolni akarunk valamit két esemény között, és nem tescós szatyorral vagy valami gagyi táskával akarunk beállítani. Kisebb méretű bőr kézitáskákat is piacra dobtak, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót – nekünk bejön.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.