Rengeteg guggolás és pizza a tökéletes fenekű Instaceleb titka

Sokáig egy McDonald’s-ban pénztárosként és pohárszedőként dolgozott a Brazíliából Kaliforniába költöző lány, aztán rájött, hogy a formás fenekéből is meg tud élni. Elárulta, milyen edzéssel és étrenddel érte el az álomformát. Két dolgot megsúgunk előre: sokat guggol, és a pizzát sem veti meg.

A 23 éves Brua Luccasnak két kép kellett ahhoz, hogy a Mcdonald’s konyhájában robotolás helyett a 21. század egyik legbizarrabb hivatását választhassa, azaz hogy abból éljen, hogy nagy és/vagy jó a feneke. Az első poszt amúgy egy Mcdonald’s-os és egy fürdőruhás képet helyezett egymás mellé, a másikon pedig Luccas EGYIK erőssége volt látható:

A post shared by Bru (@bruluccas) on

Tényleg nem lazsál

Pár darab hasonló fotó elég is volt a Women's Health szerint: néhány hét alatt 3000-ről 100 000-re nőtt Luccas követőinek száma. Most már közel 800 000-nél tart egyébként a testvéreivel bikinigyártásba kezdő és szponzorált posztokból élő 23 éves, aki természetesen az edzéstervéről és az étrendjéről is gyakran beszámol.

15 éves kora óta sportol, és a rengeteg guggolás mellett heti három alkalommal táncol és kétszer jiu-jisu-zik is. Az éjszakai műszakos mosogatói állás során megszokott munkamenet miatt most is gyakran edz egyébként hajnalban.

Today for 📸 @body_sisters 🎉👙

A post shared by Bru (@bruluccas) on

Emellett naponta eljár egy edzőterembe is: egyik nap a felsőtestét, másik nap az alsótestét dolgozza meg. Például egy négyféle guggolásból álló gyakorlatsorral: szűkebb, csípőszélességű terpeszben előadott, kifejezetten széles, és rugózó guggolásokat is csinál. Egy legalább két 10 kilós súllyal felszerelt rúddal a vállán három 15 ismétlésből álló szettet csinál végig mindegyikből. Ja, és minden nap lépcsőzik is félórát. És úszik is. Tulajdonképpen kész bányamunka az élete.

Another one.. 4x8 | 3x6 more weight

A post shared by Bru (@bruluccas) on

Rengeteg guggolás, sok pizza

A fehérjeporokat utálja egyébként, a pizzát és a hamburgert viszont kifejezetten szereti: heti négy pizzát is lenyom. Állítólag. Tényleg viszonylag gyakran pózol pizzával, és azt mondja, megeszik mindent, amivel a képeken a szájához közelít.

🍕🍕

A post shared by Bru (@bruluccas) on

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek