Vajon hogy néz ki egy fitneszmodell hűtője?

Úgy, mint egy kisebb erdő: tele van zöldségekkel és gombákkal. És rendezett is, főleg ha tudják, hogy cikk készül róluk.

A hűtőjüket (a belsejét) megmutató személyi edzőknek és modelleknek persze valószínűleg volt ideje feltölteni a fridzsidert, mielőtt megmutatták a Daily Mailnek, mi lakik odabent. Sokkal érdekesebb lett volna bejelentés nélkül rájuk törni, és megnézni, ki mennyire tartja be azt, amiről az Instán papol. De azért volt, aki benn merte hagyni a sörét.

Chessie King

A 300 000 követővel rendelkező Chessie King úgy próbálja megóvni magát az édességektől, és egyéb nassolnivalóktól, hogy eleve nem vásárol ilyesmit, a hűtőjét pedig csupa egészséges étellel tölti fel. A Mail hűtőmustrája idején humusz, tofu, szőlő, avokádó, brokkoli, zabtej, kelkáposzta, és sok más zöldség mellett egy jó adag mogyoróvaj foglalt helyet a hűtőjében.

Steph Elswood

A vegán Steph Elswood hűtője is sokban hasonlít Chessie gyűjteményéhez. Mivel állati eredetű táplálékot nem nagyon vesz magához, nála is a humusz, a brokkoli, az avokádó és a zöldségek dominálnak, bár az ő hűtőjében sok gyümölcs, például eper, áfonya és málna is helyet kapott. Az avokádó, a brokkoli és a humusz mellett a másik fitneszedzős slágertermék, a tőgy és tehénmentes „tej” is felbukkan persze Steph hűtőjében. Nagyjából így fest a harmadik fitneszedző hölgy hűtője is: rengeteg zöldség, zabtej és egy adag csirke és tonhal.

Matt Law, George Lloyd, Alex Gildea

A hűtőjük ajtaját kitáró férfiak esetében is elfér egy kevés brokkoli, tojás, gomba és zabtej, az ő estükben ugyanakkor már a csirke, a lazac és a darálthús is meghatározó szerepet kap, ha a hűtő feltöltéséről van szó. A leghétköznapibb talán a személyi edző Alex Gildea hűtője volt egyébként, a többi modellel ellentétben ő ugyanis úgy tűnik, nem vásárolt be a Daily Mail kedvéért.

Ő a kötelező humusz és a szőlő mellett néhány doboz sört, maradékokat, egy adag jó zsíros, általában a hálaadásnapi pulyka mellé tálalt szaftot, egy kevés szintén elég zsíros tejszínt… és ok, egy csomó salátát tárolt a mustra idején a hűtőjében.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek