Menő vagy ciki a Szürke 50 árnyalatába öltöztetni a gyereket?

A nyár egyik legnagyobb könyvslágere minden bizonnyal a szadomazó elemekben nem szűkölködő, mamipornóként elhíresült Szürke 50 árnyalata című trilógia volt. E.L. James bestselleréből mindenki hasznot akar húzni, a ruháktól a barkácsüzletekig mindent ezzel a regénnyel adnak el. Újabban bébiruhákat is.

Bár az amerikaiak az erotikus könyv hatásának második hullámát, a nagy baby-boom-ot csak februárra jósolják, az internetet máris elözönlötték az ízléstelenebbnél-ízléstelenebb szövegekkel ellátott gyerekgöncök. A Buzzfeed.com kiemelt néhány gyöngyszemet a nemsokára a szülőszobákat is ellepő rugdalózókból, melyek közül az egyik kedvencünk az „Anyám úgy tesz, mintha Christian Grey lenne az apám” feliratú gyermekruha volt, de a „9 hónappal ezelőtt olvasta anyukám a Szürke 50 árnyalatát” sem sokkal marad le mögötte.

Az Etsy.com-on a legnagyobb a kínálat, az oldalon elérhető áron, 6 és 18 dollárért, 1300 és 3900 forintért rendelhet csecsemőjének „Köszönjük a Szürke 50 árnyalatának” felirattal ellátott partedlit, de a regény egyik főhősének, Christian Grey-nek legismertebb mondata, a „Laters, baby” sem maradhatott ki a provokatív kollekcióból. Mit gondol, menő a mélyen erotikus könyv mondanivalója gyerekruhákon, vagy ön felháborítónak tartja, hogy gyerekekkel és kutyákkal bármit el lehet adni?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2058) (2306) Ciki!
Mustra