Gusztustalanságok, amikre csak az apák képesek

Előfordul, hogy az apák is különösen kiborítóak tudnak lenni az anyák (és a gyerekek) számára.

Megesik persze, hogy a figyelmesség és a túlzásokra nagyon is hajlamos, rajongó szeretet fordul át valami olyasmibe, ami már inkább az ijesztő vagy a nyugtalanító kategóriába sorolható, sokszor viszont simán csak gusztustalan, amit az apák művelnek a gyerekeikkel. A Romper gyűjtéséből kiderül, mik azok a dolgok amik különösen kiborítanak egy anyát.

shutterstock 581516992

„Ha tényleg én vagyok az apád…”

Az apa kilétével kapcsolatos viccek több szempontból is problémásnak minősülnek: egyrészt az is benne foglaltatik a dologban, hogy az anya esetleg hűtlen volt, vagy hogy a szülők addig hazudtak, másrészt azt a tévhitet is erősíti mindez, hogy a biológián múlik, képes-e ellátni valaki a szülői feladatait.

Amikor „megtiltják”, hogy randizzon a lányuk

Amikor azzal viccelődik egy apa, hogy 30 éves korukig nem randizhat a lányuk, vagy hogy majd ők eldöntik, megfelel-e egy srác a követelményeknek, csak azokat az ostoba sztereotípiákat és kőkorszaki szokásokat vési kőbe, amelyek szerint a szülők feladata, hogy meghatározzák, mihez kezdjen az életével a lányuk.

shutterstock 779142103

Majd ők randiznak vele

Emellett az is ijesztő egy kicsit, amikor ők maguk viszik „randizni” a lányukat, főleg ha egészen konkrétan a romantikus kapcsolatokat és a szexualitás jelenlétét érzékeltető ’randi’ szót használják egy-egy közös programra.

Amikor „anyu”-nak szólítják a párjukat

A gyerekek jelenlétében persze érthető mindez, egy cseppet furcsább és kicsit Psychós ugyanakkor a dolog, ha már akkor is „anyunak” vagy „maminak” szólítja valaki a párját, amikor kettesben maradnak.

Megeszik a maradékot

Néha egészen egyszerűen ez az egyetlen vagy a leghatékonyabb módja a táplálékhoz jutásnak, a nem éppen a tisztaságukról híres óvodások nyálban (és ki tudja miben) ázó uzsijának befalása azonban meglehetősen undorító szokás, főleg ha rendszeres elfoglaltsággá válik a dolog.

Aki továbbmenne, itt még több, az alvó gyerekét bámuló vagy épp szagolgató apával találkozhat. 

Mustra