Azt hiszed, nagy a hasad terhesen? Akkor ezt nézd!

Egy anya korábbi, ikres terhessége alatt, és most, egy gyereket várva is készített képeket a hasáról, így szemmel látható a különbség.

Mindenki máshogy reagál, ha egy terhes nő kerül a látóterébe. Vannak, akik állandóan étellel tömnék őket, mint egy kacsát; vannak, akiknek a kezét mágnesként vonzza egy-egy terhes has; és jó páran reagálnak egy „Ikrek vannak odabent?” féle viccel. Persze sokszor valóban nehéz elhinni, hogy foglalhat el annyi helyet egy elég apró emberi lény.

Egy ikrek után most csak egy babával várandós anya élményeinek hála most centire pontosan meghatározható a különbség. Úgyhogy ha eddig azt hitted, neked (volt) nagy  a hasad azzal az egy babával, most figyelj!

Az anyukát Natalie Bennettnek hívják, és egy ikerpár, Liam és Judah boldog tulajdonosa. Most csupán egy darab kislány lakik benne, és a videóinak és képeinek köszönhetően bárki szemrevételezheti a különbséget a két terhesség méretei között. Az első képpáron a 27. heti állapot látható:

27 hét után is egyértelmű a különbség, 36 hét után viszont már a 2-es szám is túl alacsony becslésnek tűnik a lakosok számát illetőleg, Natalie célja az életben szemlátomást az volt, hogy egy nukleáris tengeralattjáró formáját öltse magára.

Videójában Bennett nem csak a méretbeli különbségekről mesél. Ikreket váró anyaként elmondása szerint az orvosi látogatások száma is a duplája volt a mostaninak. Most sokkal több a szabad ideje, és úgy tűnik, nem sírja vissza a Halálcsillag méretű, bolygószerű entitásként megtett hosszú és fáradalmas zarándokutakat.

Az is hatalmas könnyebbség Bennett számára, hogy a 2 gyerek által ki- és megnyújtott teste sokkal könnyedebben veszi a jelenlegi akadályokat, nem nyúlik meg úgy a hasa, jobban bírja strapát a háta és a bordái, és úgy általában, nem érzi magát felrobbanni készülő, agresszív szőlőszemnek.

Apropó szőlőszem, Bennett ezúttal nem nyáron, hanem ősszel lett terhes, ami azt eredményezi, hogy jégkrémek és lédús gyümölcsök helyett most csípős csirkeszárnyakkal, és a képek tanúsága szerint sushival álmodik. Natalie élményeiről itt olvashat bővebben. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra