Cukiság: a kutya kúszni tanítja a babát

Elképesztő, hogy a gyerekek mennyire tudják szeretni a kutyákat és, hogy milyen lelkesen tudják utánozni a négylábúak minden mozdulatát. Emlékszem, az unokahúgom olyan egyéves forma lehetett amikor elkezdte másolni a kutyámat. Amint meglátta a kutyát, azonnal elkezdett tapsolni örömében, sikította a nevét és „rohant” felé. A kutya nyilván kicsit megrémült ettől, de tudta hogyan szerelje le a gyereket, és idővel megtalálták a közös hangot. Annyira, hogy a kutya bármit csinált, a gyerek azonnal utánozta. Amikor ugatott, a pelenkás is „ugatni” kezdett, amikor a hátán fekve fetrengett a szőnyegen, a gyerek is azonnal ledobta magát a hátára, és pontosan olyan mozdulatokkal vergődött a földön, mint a kutya. Nagyon mókás jelenet volt. 

Most, olyan videókat mutatunk, amelyek azokat a „kutyátlanokat” is meggyőzik a kutyatartás szépségeiről, akik úgy vélik, gyerek mellé kutya nem való. Mert igenis, hogy való. Sőt, közben tanítja is. Hogy mire?! A hajtás után megnézheti!

A cukiságfaktort abszolút kimaxoló videón, egy irtó lelkes kutya mutatja meg a gyereknek, miképpen tud eljutni A-ból, B-be, természetesen lapos kúszásban. Ennél helyesebb videót ma már tuti nem fog látni!

A videónak van folytatása is, itt megnézheti.

A következő videón is kúszni tanítja a francia bulldog, Sophie a kicsit, de itt már egy felnőtt adja az instrukciókat ehhez a négylábúnak. Bár a kutya sokkal inkább szereti óriás nyelvcsapásokkal elhalmozni a gyereket, mint produkálni magát előtte, azért párszor engedelmeskedik.

És igen, a kutyák bébicsősznek sem utolsók... Nézzék meg ezt a beszélgetést 05:04-től! És a legvégén a hatalmas fehér dogot! (ugye dog?) Ki nem szeretett volna ilyen barátot gyerekkorában?

 Önnek van kedvenc kutyás videója? Ossza meg velünk Facebook oldalunkon!

Blogmustra