Mit tesz egy kisfiú ha arra kérik, üssön meg egy lányt?

Elképesztően helyes kis videó került fel az egyik videómegosztó oldalra pár nappal ezelőtt, amiben a nők elleni erőszakra hívják fel a figyelmet, de ezúttal nincs a videóban: kisírt szemű lány, lila és zöld foltok, és felbőszült, rossz arcú támadó sincs a jelenetek között. És bár a helyszín az utca, mégsem lett sablonos a videó. Egy teljesen más oldalról közelítették meg a dolgot, úgy, hogy biztosan többen is fognak idézni belőle a Facebookon.

A kisfilmben, pár, már most nagyon „mácsó” 6-11 év közötti olasz fiút bombáztak kérdésekkel a kamera másik végén állók: hogy hívnak, mi leszel ha nagy leszel, miért éppen ezt a szakmát választod, aztán egyszer csak besétál a kamera elé egy kislány, és jönnek a kicsiket zavarba ejtő kérdések: mi tetszik neked a kislányban?

Aztán miután kicsit oldódnak a gyerekek és közelebb kerülnek egymáshoz, arra kérik a kisfiúkat, üssék meg a „bambinát”. Vajon hány pofont kapott Martina? Nézze meg a videón!

Jó, eláruljuk ha túl izgatott ahhoz, hogy a 3 perces videót végignézze: egyet sem! És tudja miért nem?! Mert „a lányokat nem szabad megütni, még egy virággal sem”...

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.