Pamutkönyvet mustrál a baba

A baba az első hónapokban az élénk színekre, vastag kontúros formákra figyel fel leginkább. Ha megfogni nem is tudja még, szívesen nézeget az ágya fölé lógatott vagy a rácsokra helyezett színes tárgyakat.

Ez lehet nem szöszös pamutállat, vagy bármilyen puha tárgy, amely méreténél fogva nem okozhat fulladást.Kaphatók kifejezetten kicsiknek való puha könyvek is, amelyek felerősíthetők a kiságyra, járókára vagy babakocsira. Ezek a Bébikönyvek például pamutból készültek, méretük 10x10 centiméter, élénk színei feltűnőek, minden oldalnak más színe van. Az oldalakon különböző tárgyak, egy másik változatban pedig állatok rajzai láthatók. A könyveket 2-3 hónapos kortól ajánlják.

Nem csak hagyományos, négyzet alakú könyv létezik, a sorozatban kör és háromszög alakú babakönyv is található. A könyvek fogantyúján nagy méretű megmarkolható műanyag gyöngy található, amely a könyv formájának megfelelő. Ideális ajándék lehet, ha babalátogatóba készülünk.

Bébikönyv - Tárgyak; Állatok
2570 Ft
Pamutkönyv - Kör; Háromszög; Négyzet
1560 Ft
Tessloff Babilon Kiadó
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.