Hercegnőkből sosem elég?

Ha a gyerek nem unja még a sok mesebeli hercegnőt és királykisasszonyt, vagy odáig van a jeges előadásokért, akkor vigyük el tavasszal a következő mesés-koris Disney rendezvényre, amely Száz év varázslat néven fut.A jégszínpad közepén egy hatalmas, 12 méter magas, 9 tonnás kastély áll majd, amely az előadás során változik és minden meséhez átalakul. Jégre lép többek között Pinokkió, Mulan, Hamupipőke, Hófehérke, A kis hableány, Mickey egér, Némó, és az Oroszlánkirály kedvelt szereplői is.


Az előadások a Papp László Sportarénában 2008. március 21-23-ig lesznek, melyre jegyeket 2500-15 ezer forint között lehet kapni. A debreceni Főnix Csarnokban pedig 2800-tól 10800 forintos áron nézhetjük meg a show-t március 14-16-ig.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.