Sziget ajánló: utcai show és táncház

A hétfői Szigetre ajánlunk bábszínházat, utcai show-t, cirkuszvarietét és a szülőknek késő este Hangzó Helikon koncertet, amelyen a Kaláka együttes, Ferenczi György és a Racka Jam ad közös koncertet Kányádi Sándor, Kosztolányi Dezső és Petőfi Sándor megzenésített verseiből.



Augusztus 13. Hétfő
Vándor Vurstli

16.00 Ládafia Bábszínház (Néder Norbert): Viadal, avagy a kakas a császár és a gyémántfélkrajcár
Néder Norbert ládafiájában újabban egy kiskakas lakik, peckesen, harcosan küzd a szóbajöhetőkkel, császárral, sereggel háborúzik a jogos jussért. A cseppet sem békés történet igazi vásári ribilliót ígér mindenkinek.

17.10 Olof Zitoun (F): Le Cirk Topolini

 Lendületes utcai show, ahol a szereplők elkápráztatnak minket trükkjeikkel és elbájolnak végtelen kellemes, kissé pikáns, de kicsit sem bántó humorukkal. Felhőtlen szórakozás és kacagás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Cirkusz kedvelőinek és mindenkinek, aki szereti a humort!

18.20 C’é chi c’ha Teatro (I): Földalatti sóhajok
A föld alatt egy apokalipszis utáni világban, ahol az élet továbbra is ellenáll és kitart, két fura karakter, mely már megszokta a kihalt, magányos világot, fura-vicces módon találkozik kitartva a valóság formálásának vágya mellett. Magányuk és vágyuk hajtja őket, hogy megváltoztassák a világot, hogy tegyenek a háború ellen.

19.10 SalsaCirk – zenés-táncos cirkuszvarieté

19.50 Christoph Engels (D): Comix, Chaos, Capriolen
Nem csak egy rámenős utcai artista, hanem egy igazi vicces pofa, bohóc és komikusművész, kommunikációs profi és rögtönző zseni, hihetetlen beszelő képességgel. Energiával és érzelmekkel teli műsorában egyaránt megtalálhatóak a szép képek, és a feszültséget keltő pillanatok utáni vadászat. Emellett az állandó kapcsolat a közönséggel. Ha eközben néha a túlfeszíti a húrt, akkor az mindenképpen akarattal történik: ugyanis így még érdekesebb...

20.30 Olof Zitoun (F): Bistrot

A társulat színházi ihletettségű műsora. Élő zenei kísérettel izgulhatunk végig egy bárjelenetet, melyben persze ott a pincér, a csapos és a törzsvendég. A keleties zene azonnal más világba repít bennünket és megérkezve tátott szájjal figyeljük, mi is történhet egy bisztróban, ha elszabadulnak az indulatok!

22.00 Hangzó Helikon koncert
A Kaláka együttes, Ferenczi György és a Racka Jam közös koncertje Kányádi Sándor, Kosztolányi Dezső és Petőfi Sándor megzenésített verseiből.

A Civil Szigeten a NANE Egyesület sátrában a szigetlakók minden délután feltehetik kérdéseiket a családon belüli illetve a partnerkapcsolaton belüli erőszakkal kapcsolatban. A NANE Egyesület immár 13 éve foglalkozik Magyarországon a családon belüli erőszak áldozataival, elsősorban nőkkel és gyerekekkel. Főtevékenysége a számukra fenntartott segélyvonal működtetése.

Táncoslábú családoknak ajánljuk az iWiW Világzenei Nagyszínpadán 18.15-kor kezdődő Muzsikás együttes koncertjét.

Oszd meg másokkal is!
Mustra