Sziget ajánló: mesék felnőtteknek a házaséletről

Vasárnapra a szokásos gyerekprogramok mellett felnőtteknek való előadásokat is ajánlunk: a bűvészshow és a légiakrobatika bemutatón kívül felnőtt meséket hallgathatunk a Vándor Vurstli programhelyszínen, például a Ezek a mesék a házasélet viszontagságairól, a mindennap robot nehézségeiről, fűszerezve szerelemmel, dunna alá kacsintó pajzánsággal és nevetni való kis emberi gyarlóságokkal.


Vasárnap, augusztus 12.
Vándor Vurstli

16.00 Berbencés Vándorszín (Gulyás László): Mesék felnőtteknek Magyarország hétmérföldes mesemondója, felleghajtó garabonciás diákja igazi felnőtt meséket mesél, mert a mese mindenkié lehet.

17.00 Susán Péter bűvészshowja

17.30 JuggleRike: Napi ajánlat

18.00 Langaléta Garabonciások: Fehérlófia

18.20 Douxfou (D-F): L’Echos des Pieds Cirkusz, tánc és mozgásszínház, a négy művész találkozópontja, akik a saját és közös identitásukat keresik saját eltérő hátterükből indulva. Lírai, vicces és esztétikus üdvözlet minden nézőnek!

18.45 Légi akrobatika bemutató

19.00 C’é chi c’ha Teatro (I): Földalatti sóhajok A föld alatt egy apokalipszis utáni világban, ahol az élet továbbra is ellenáll és kitart, két fura karakter, mely már megszokta a kihalt, magányos világot, fura-vicces módon találkozik kitartva a valóság formálásának vágya mellett. Magányuk és vágyuk hajtja őket, hogy megváltoztassák a világot, hogy tegyenek a háború ellen.

20.00 Circo Menjunje (ARG): Aqui y Alla Tan Bien A három karakter utazása a bizonytalan végzet felé, épp csak annyira bizonytalanul, mint az élet maga. Az utazásra meghívják a nézőket is megosztva velük az izgalmas pillanatokat, teli mutatvánnyal, mint zsonglőrködés, egyensúlyozás, rendkívüli nehézségű akrobatika mutatványok, és mindez sok humorral kísérve! Circo Menjunje egy új, de valójában régi társulat. Akik a mindenhová elvinnék a cirkusz élményét, és azért alakultak, hogy szórakoztassanak és elámítsanak.

Felkereshetjük a Civil Szigeten található Fővárosi Állat- és Növénykert sátrát is, ahol fotókiállítással, játékos feladványokkal és meglepetésekkel várják a látogatókat. Az Index információi szerint tanulmányozhatunk oroszlánkoponyát és strucctojást, valamint bütykös csótányt is lehet simogatni.
Oszd meg másokkal is!
Mustra